Nederland10 oktober 2020, door Maartje

klik & save: gelukkig hebben we de foto’s nog met dank aan Mooby

Nederland, 10 oktober 2020, door Maartje

klik & save: gelukkig hebben we de foto’s nog met dank aan Mooby

Ken je dat... Dat je 'even' maar wel precies DIE ene foto zoekt? Omdat je 'm NU wil (móet) delen dan wel zelf gewoon weer even omhoog wil halen? Nu hebben wij - de moeders hier bij Barts Boekje HQ - gemiddeld zeker 50K foto's op onze telefoon staan; scroll daar maar eens doorheen. En toen? Toen ontdekten we Mooby, een persoonlijke digitale schatkist voor al je foto's die bovendien ook nog eens eenvoudig met opa, oma, broer, zus, vriend, vriendin te delen zijn.

Vastleggen die momenten!

Het zijn nu een beetje rare tijden zo met de kids thuis en alles wat er aan de hand is, ook wij merken dat. Duh. Gelukkig geeft het ook ruimte om wellicht je to-do-lijstje thuis af te werken. Zoals het organizen van al je foto’s en fijne herinneringen. En laten we eerlijk zijn organizen is niet bepaald het leukste op die to-do maar belangrijk is het wel. En man o man, wat ben je er achteraf bblij mee! You know, we krijgen er weer rust en ruimte van in die koppies van ons. En laten we daar nou van houden, rust. Ha.

Mooby helpt

Mooby helpt

En er is een oplossing! Echt waar. Oke, we horen je denken… Ja hoor weer zo’n app die ons leven makkelijk moet maken maar waarbij het alleen maar een grotere choas wordt dan dat het al was… Dat dachten wij ook even maar nee. Geloof ons, deze app werkt echt. Mooby dankjewel, je hebt ons echt helpen organizen. Je hoeft met deze app niet langer te scrollen en te zoeken in rommelige mapjes, alles komt in één chronologisch overzicht. En het fijne is: niet alleen filmpjes en foto’s maar ook uitspraken van het kleine spul. Want die woorden, zinnentjes en al dat andere gebrabbel zijn gewoon te leuk. En dat bla bla bla van de kids willen we ook opslaan. Guess what? Dat kan Mooby ook.

Er zijn zoveel mooie verhalen, foto’s en leuke uitspraken van je kinderen, maar door de drukte van een jong gezin vergeten we ze vaak vast te leggen. Of ze belanden net zoals bij ons op een grote hoop. De Mooby-app helpt je die te ordenen zonder dat het ingewikkeld wordt.

Nieuwe functie

Nieuwe functie

Ook leuk dit voorjaar wordt er een nieuwe tool aan de app toegevoegd. Je kunt namelijk vanuit de Mooby app leuke kaarten of een album laten maken. En als je dan zo’n album wil laten maken hoef je niet zelf allerlei selecties te maken. Dat album wordt ook nog tot aan je voordeur bezorgd, doet Mooby gewoon even. Het fijne van elk jaar die momenten bundelen, afdrukken en weggeven is dat je het nieuwe jaar letterlijk weer helemaal clean en fris begint.

Sharing is caring

Sharing is caring

Niet alleen het gebrabbel van je peuter vastleggen maakt Mooby anders dan de andere apps ook kun je zelf je kleur, achtergrond en profielfoto kiezen, zo maak je voor ieder kleintje een persoonlijke pagina. En, ook nieuw: al die momenten kun je meteen delen met je loved ones! Alles staat op een goed beveiligde server en per moment kies jij zelf wie je uitnodigt om mee te kijken. Leuk toch dat opa en oma een fotootje binnen krijgen tijdens de vakantie.

No worries, we snappen het: je hoeft niet bang te zijn dat al die foto’s één voor één in een map moet zetten: per keer kun je er zeker 15 downloaden. Extra handig tijdens de feestjes, vakanties en dat soort leuks, want eerlijk is eerlijk dan blijven we maar klikken.

Lang verhaal kort: Met Mooby heb je al je fijne momenten snel, makkelijk en veilig bij je.

Ps. Lees ook even met Mooby Blog, daar staan echt ontzettend leuke en handige tips op beschreven!