Nederland, Amsterdam27 oktober 2020, door Stephanie Zee

Bar Botanique: een winterkoffie in je Hawaii hemd, you can’t have it all! Or can you?

Nederland, Amsterdam, 27 oktober 2020, door Stephanie Zee

Bar Botanique: een winterkoffie in je Hawaii hemd, you can’t have it all! Or can you?

Jaahaaa, we blijven even lekker van de winter in Nederland genieten. Dat doen we al slenterend door de mooie straten van -  we noemen maar wat - ons Amsterdam. Mocht je na één van de leuke activiteiten die je hebt ondernomen – want ja, die zijn er echt genoeg hoor mensen voor de creatieveling onder ons – jezelf willen trakteren op een wandelbreak, stop dan even bij Bar Botanique in Amsterdam Oost. Waarom daar? Oh, om zoveel redenen. De koffie is héul erg lekker. De mensen die dat voor je maken zijn héul erg vrolijk. En je waant je er direct even op vakantie in deze groene oase met altijd lekkere hitjes.

Bar Botanique

Bar Botanique

Niet alleen de gezellige junglekleuren binnen knallen de straat op terwijl je staat te wachten op je bakkie pleur, er is ook nog eens een heerlijk rekje dat zomaar volhangt met de meest zomerse hempies waarvan je er echt eentje mee moet nemen. Omdat het kan! Kost nie duur (slechts €10) en zo gezellig. Bij thuiskomst geef je een draai aan de verwarming én de radio voor wat Spaanse hitjes. Margarita? Je nieuwe aanwinst is ook perfect als pyjama. En margarita’s in bed mag ook gewoon. Laten we vóóral genieten van de kleine momentjes. Oh, en van de red velvet taart die pontificaal op de besteltafel staat en je absoluut niet kunt weerstaan. Het is bijna gemeen. Maar toch écht ook weer niet. Bar Botanique zorgt voor ons en wij zorgen voor Bar Botanique!

Pssst.. ze hebben ook een leuke zomerdeal voor wie van wijn houdt. Bestel 2 pizza’s en krijg een fles rood of wit erbij voor een heel zacht prijsje.

Bar Botanique