10 februari 2021, door Michel + Renske

Atelier van Schaijck: mooie kunstige keramiek, een feest in huis

10 februari 2021, door Michel + Renske

Atelier van Schaijck: mooie kunstige keramiek, een feest in huis

Er is niets inspirerender dan mensen die veel passie uitstralen voor datgene wat ze maken en dat dan ook nog eens waanzinnig goed blijken te kunnen. Voila, in die categorie introduceren we Margreet van Atelier van Schaijck, een keramiek studio gevestigd in Amsterdam en bekend om haar unieke en handgemaakte stukken keramiek.

Margreet van Schaijck werd na een lange cursus in Frankrijk gevolgd te hebben een werkelijk talent in het maken van mooie stukken met keramiek. Na dit een tijd voor zichzelf gehouden te hebben, deelt ze haar talent eindelijk met de wereld! Van handgemaakte koffiekopjes tot lampen. Het is werkelijk waar om verliefd op te worden en toepasselijk in elk huishouden. We zijn groot fan.

 

Naast de producten die verkocht worden op de webshop (let op; er is veel uitverkocht dus we raden aan om jezelf  op te geven voor een e-mail notificatie), is er ook een mogelijkheid om custom made producten aan te vragen. Margreet maakt dan speciaal voor jou iets moois. Hoe leuk!

Wat nog leuker is, is het volgen van een cursus onder leiding van Margreet zelf. Learn from the best toch? Deze cursussen zijn een leuke introductie tot het werken met klei. De cursus duurt 2,5 uur. Margreet geeft cursussen voor maximaal tien personen. Via haar website kan je je hiervoor opgeven. Zie de link voor meer informatie over de cursus.