Nederland6 oktober 2020, door Jorien Thijs

Knutselboxen op bestelling via Little Creations

Nederland, 6 oktober 2020, door Jorien Thijs

Knutselboxen op bestelling via Little Creations

Rain all day, bijna herfstvakantie en kindjes die weer steeds vaker een dagje thuis zitten. Entertainment gezocht! Little Creations schiet te hulp met vrolijke boxen vol knutselspul, afgestemd op de leeftijd van je koter. Perfect om ze een uurtje of wat zoet te houden en stiekem werkt dat fröbelen ook voor ouders heel meditatief.

Little Creations

Little Creations

We wisten het eigenlijk al toen de spruit nog in de maak was: wij zijn geen moeders die het ene na het andere knutselwerkje bedenken en op woensdagmiddag vlijtig aan de slag gaan met papier maché. Heerlijk hoor, een momentje knippen en plakken met de kinders, maar qua inspiratie vinden we het lastig. Of we hebben geen tijd om spullen te kopen, wat erop neerkomt dat er in de praktijk nog net een pak stiften en een stapel kleurboeken op tafel verschijnt. Gelukkig is de oplossing simpel en precies wat we zoeken: Little Creations komt met knutselboxen die je online bestelt en laat bezorgen. Alsof het een maaltijdbox is, maar dan vol knutselrecepten. Nice.

Er zijn themaboxen (Halloween!) en er is een Original Box waarvan de inhoud elke maand wisselt en bijvoorbeeld afgestemd is op het seizoen. In elke doos vind je mooie, duurzame en originele spullen voor je crea bea. Geen plastic rommel dus, pfieuw. Er is een box voor kinderen in de leeftijd van 3-6 en eentje voor 6 jaar en ouder. Met instructiekaarten waarop stap voor stap staat uitgelegd hoe je een lampion/vogelhuisje/masker/you name it fabriceert. En – vinden we sympathiek – je zit niet gelijk aan een abonnement vast maar kunt gewoon een losse box bestellen als het uitkomt. Kacheltje aan, rol koekjes erbij en gezellig samen met je uk een beetje pielen.

Little Creations