24 februari 2021, door Nina van Hilst

Lot du Jour maakt mooie dingen

24 februari 2021, door Nina van Hilst

Lot du Jour maakt mooie dingen

Creatieve zielen, we zijn er gek op. Lot du Jour is er zo eentje. Lotte maakt mooie dingen. Kleurrijke bows, art prints, kaarten, kristallen en meer leuks voor in je haar en huis. En uiteraard artwork in opdracht. Een heerlijk veelzijdig talent dus die Lot.

Lot du Jour

Lot du Jour

In – alvast sorry voor dit suffe woord – trendy items heb je verschillende niveaus. De wat commercielere hippe items, die daarna keihard gekopieerd worden door de H&M’s en Casa’s van deze wereld. En de net iets té originele items, die gelukkig enkel bij de kleine creatieven verkrijgbaar blijven. Van dit laatste kaliber zijn de items van Lot du Jour. Ze is in te huren voor custom made werk en heeft een eigen webshop met ready made goodies.

Zo maakt en verkoopt Lot handgemaakte strikken – aka bows – voor in het haar van lekkere bloemenprints, een kek ruitje, een boerenzakdoek of een feestelijke glitter. Art prints en kaarten met psychedelische marble prints of grappige illustraties. Kristallen – of edelstenen horen we te zeggen – die het altijd mooi doen in ieder interieur. En voor wanneer het weer Kerst is; gemarmerde glazen kerstballen. Stuk voor stuk items waar de originaliteit vanaf straalt. En we weten gewoon dat Lot in de toekomst met meer fijns gaat komen. Keep an eye on her.

Lot du Jour