10 maart 2021, door Sanne Carbaat

Lowlanders Botanical Beer Garden To Go brengt de kroeg bij je thuis – WIN NU

10 maart 2021, door Sanne Carbaat

Lowlanders Botanical Beer Garden To Go brengt de kroeg bij je thuis – WIN NU

Oh, Bart borrelt zo graag. Thuis is fijn hoor, maar op het terras of in een mooie kroeg is natuurlijk tien keer beter. Extra moeilijk dat dat misschien nog even duurt (jongens, allemaal even duimen voor eind  maart de terrassen weer open), maar gelukkig hebben de knappe koppen bij Lowlander daar wat op gevonden. De Lowlander Botanical Beer Garden To Go (zeg dat maar eens snel na een paar bier): een deluxe mobiele biertuin die gewoon naar jou toe komt, inclusief bier, happen en een knap barpersoon. En leuk - die kun je dus winnen! Meld je voor middernacht vrijdag 12 maart hier aan en wie weet heb je je eigen Lowlander café zo voor je deur.

Lowlander komt naar je toe (deze zomer, en nu al!)

Lowlander komt naar je toe (deze zomer, en nu al!)

Lowlander, je kent ze wel. Die bieren met botanicals, met exotische kruiden, specerijen en fruit. Met die kleurige etiketten én fijne reeks laagalcoholische brouwsels. Nou, die jongens hebben dus de handen ineengeslagen en brengen de kroeg naar jou toe, allemaal volgens de regels en op afstand, maar toch even anders en specialer dan gewoon thuis. Ze bundelen hun krachten met zes restaurants in Nederland (we verwachten dus ook echt wel goede food pairings): De Dakkas in Haarlem, The Streetfoodclub in Utrecht, Gastropub Van Kinsbergen in Den Haag, Bar Botanique in Amsterdam, De Huismeester in Rotterdam en Suikerkist in Breda. Deze zes horecatoppers krijgen de kans om via hun eigen sociale media een tijdslot voor de rijdende biertuin weg te geven en zo toch een beetje gasten te kunnen ‘ontvangen’.

Kan jij niet wachten om een keer níet aan je eigen keukentafel te zitten en je bier te drinken? Wij ook niet. Bart wil bieren en wel snel. Zo lang de terrassen dicht blijven, zijn we ook heel gelukkig met de Lowlander Botanical Beer Garden To Go. Waar kon je hem ook alweer winnen? Hier dus.