Nederland, Amsterdam7 juni 2021, door Michel + Renske

Nieuw: Margo’s 100% Plant based in de Jordaan, Amsterdam

Nederland, Amsterdam, 7 juni 2021, door Michel + Renske

Nieuw: Margo’s 100% Plant based in de Jordaan, Amsterdam

Hoekpandjes, waar ook in het land, krijgen sowieso vaak al veel bonuspunten, omdat de sfeer van zo'n gebouw meteen iets unieks en gezellig heeft. Veel ramen, gekke hoekjes, aparte uitsteeksel, u snapt. Zo ook bij Margo's 100% Plant-based in de Jordaan in Amsterdam. Bankje binnen voor een quick pitstop, koffiemachine die ronkt en geurt, het zaakje lekker overzichtelijk, een mooi en strak menubord vol in het zicht et voila, daar heb je je sfeer. Zet er een plant bij en het is af en goed.

Margo's

Margo's

Of Margo’s, Margo’s 100% Plant Based, voor de volledigheid, een plek is om dus lang binnen te hangen? Nee joh. Even binnenpiepen en weer door. Dat is ook precies waarvoor Margo’s bedoeld is: de wijk waarin Margo’s 100% Plant Based te vinden is, is een heerlijk gezellig wijkje midden in de Amsterdamse Jordaan: de Eerste Tuindwarsstraat, door ons op deze site al veelvuldig betiteld als de gezelligste straat van Amsterdam (als je ook de Tweede Tuindwarsstraat even meerekent). Hier vind je namelijk onder andere Rosario’s (een heerlijke Mexicaan, klein maar superfijn), de ijsjes van Monte Pelmo natuurlijk (zoek de rij op een zomerse dag), de pizza’s van La Perla en de nieuwe Wijmpjes Deli. Om er maar een paar te noemen.

Terug naar Margo’s: bestel je koffie to go met wat lekkers (alles plant-based en low in sugar!) en stroll door de Jordaan – succesvolle leuke dag verzekerd.