Nederland, Amsterdam27 augustus 2021, door Dewy Brandjes

Van Tel Aviv naar Amsterdam West bij Night Kitchen

Nederland, Amsterdam, 27 augustus 2021, door Dewy Brandjes

Van Tel Aviv naar Amsterdam West bij Night Kitchen

Onder het motto 'eating out should be more than just dining - it should be an experience' heeft Night Kitchen Amsterdam deze zomer (2021) haar deuren geopend. Gebaseerd op het bruisende restaurantleven in Tel Aviv en nu al een nieuwe en niet te missen hotspot in Oud-West.

Night Kitchen Amsterdam

Night Kitchen Amsterdam

Het doel van Night Kitchen is je een onbezorgde avond te geven waarin gezelligheid en lekker eten centraal staan. Je kunt met je ogen dicht vertrouwen op de chefs die de heerlijkste Israëlisch-getinte gerechten voor je maken. En dat helemaal afgestemd op de wensen die je aan het begin van de avond hebt doorgegeven. Naast de Israëlische inspiratie bevatten de gerechten invloeden uit de moderne Mediterrane keuken. The perfect match als je het ons vraagt. Denk aan ocotopus met crunchy aardappelen en yoghurt, gnudi (een soort gnocchi, maar dan gevuld met ricotta en courgette), mosselen met tomaat en knoflook en geroosterde knolselderij met za’atar. Allemaal even lekker.

De gerechten zijn allemaal even kleurrijk en perfect om te delen. Ook is de menukaart zo samengesteld dat alles wat erop staat goed met elkaar combineert en niet te zwaar op de maag valt. Zo kun je de hele avond door van alles proeven én genoeg ruimte overhouden voor een dessert (kies vooral de pannacotta) en voor de bijpassende cocktails en wijnen.

Want eigenlijk is het hier zo gezellig dat je er de hele avond wil blijven hangen – en dat kan gelukkig ook. Vanuit het restaurantgedeelte kun je namelijk linea recta door naar het aparte bargedeelte, waar je de rest van de cocktailkaart kunt uittesten.

Sit back, relax and enjoy bij Night Kitchen.