Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
16 June 2019
  • 29-11-2017
  • Barts Groene Hoekje, Nederland, Vinkeveen

One Day Retreats

One Day Retreats

Feestdagenstress, de winter blues of gewoon algehele donkere-dagen-moeheid. December staat voor de deur. Hoewel dat heus wel gezellig is, kan het einde van het jaar ook stressvol aanvoelen. En het liefst zou je een last minute ticket Bali of Tulum boeken. Maar ja, de financiën en tijd enzo. De nieuwe trend is het eendaagse retreat. Om je in één dag weer als herboren te laten voelen. One Day Retreats heeft op 2 december One Day Treat yourself with Essential oils. Een dag vol yoga, verwennerij met essentiële oliën, meditatie en gezond eten. En achteraf? Bring it on December!

Barts Boekje - one day retreats3Er gingen al 4 One Day Retreats voorbij. En nummer 5 gaat plaatsvinden bij het fijne Zwier, in het groen tussen Amsterdam en Utrecht in. Van 10.00 tot 17.30 uur staat er een programma klaar met essentiële oliën als hoofdingrediënt. De teachers van de dag laten je ontdekken wat de geurende oliën voor effect op je hebben. Je wordt gepamperd met een aroma therapy yoga class, het maken van je eigen verzorgingsproduct, een massage met de oliën, een natuurwandeling en gezond lekkers te eten. Alleen het lezen hiervan voelt al als een verwennerij.

Mocht je 2 december verhinderd zijn maar wel een eendaagse spirituele opkikker kunt gebruiken. De volgende edities zijn gepland op 20 januari en 17 februari 2018. Dus niet meer doen hoor, de winter blues. Er liggen genoeg binnen handbereik zijnde oppeppers voor je klaar deze winter.

One Day Treat yourself with Essential oils, 2 december, Vrijhaven Zwier in Vinkeveen

Liefs,
Nina