20 oktober 2017, door Maartje

Palais de l'eau

20 oktober 2017, door Maartje

Palais de l'eau

De al moeders onder ons kennen het bad-ritueel met je baby. Lief, eng en grappig tegelijk. Vooral bij de eerste. We herkennen ook allemaal het gestuntel met het uit bad halen van je baby’tje waardoor of jij kletsnat bent en/of je baby ineens niet zo zen meer is door dat jij zo loopt te klooien met die handdoek(en) terwijl je toch echt maar twee handen hebt. Dat moet toch anders kunnen? Het nieuwe Palais de l’eau laat zien dat het inderdaad dus véél makkelijker kan. Een typisch gevalletje “hoezo was dit er niet veel eerder?”.

Barts Boekje Junior - PalaisOprichter Conchita – zelf moeder van twee – vond dat er een oplossing moest komen voor na het badderen. Zodat je mini zo warm en relaxed mogelijk uit bad kunt halen. Nog lekker even tegen je aan houden. En daarna ontspannen het pyjamaatje of kleertjes aan kunt trekken. De baby towel klik je steady om je eigen nek en wanneer je babylief uit bad haalt sla je de brede doek – met capuchon - volledig om je kindje heen. En ga dan nog maar even lekker samen zitten om te kroelen hoor.

Bij alleen de baby badhanddoek kon het natuurlijk niet blijven. Palais de l’eau is een merk voor alle water-zaken. Voor in de badkamer, op het strand en bij het zwembad. Een prachtige toddler poncho voor de jaloerse broertjes en zusjes die ook lekker warm uit bad willen komen. En washandjes die gemaakt worden van de reststoffen van de andere producten. Op termijn komt er meer.

Eerst worden de puntjes op de “u” gezet. De “u” van duurzaam. Palais de l’eau wordt al gemaakt van de fijnste organic cotton. En ze zijn met de Portugese producent bezig om nóg duurzamere stoffen te toveren. Want - en we quoten Palais de l’eau – “we willen onze voetsporen nalaten in het zand in plaats van op onze planeet”. Een prachtig, handig en duurzaam cadeau voor op je kraamlijst. Of gewoon fijn daarna.

Palais de l’eau is te koop in winkels als – Bart’s favorietje - Big en Belg en online.