31 januari 2020, door Daimy

Pleur op met je Valentijn

31 januari 2020, door Daimy

Pleur op met je Valentijn

Je kunt er niet omheen: het Valentijnsseizoen is weer begonnen. Commercieel gedoe vinden wij. En een zwarte dag (noem het vrijdag de 13de uh 14de) voor alle forever single and never ready to mingle peeps. Maar wat ga je dan doen? Hebben we wat ideeën over. Alsjeblieft. Graag gedaan.

Spabehandeling

Spabehandeling

Jij hoeft op Valentijnsdag lekker niet te trakteren op een avondje uiteten of een afgezaagde roos of lelijk (te goedkoop) sieraad. Dat geld kun je mooi stoppen in een spabehandeling, de pro’s van het single leven, blijf altijd positief. Maaaaar wees wel opgelet: een spa is wel een gevaarlijk gebied waar je veel tortelduifjes kunt tegenkomen. Ons advies: kom vijf minuten te laat zodat je linea recta de de behandelkamer in kunt gaan. In ons artikel lekkerste spa’s in Nederland vind je een uitgebreid lijstje waaruit je kunt kiezen.

Het Labyrinth

Het Labyrinth

Voor de hopeloze gevalletjes is het young and single speed dating event misschien nog wel een troost. Op zondag 9 februari organiseert het Labyrinth in Amsterdam dit grandioze event. Eén ding is zeker: aan de plek kan het niet liggen. Pluspunt: zo heb je misschien toch wel een date met Valentijnsdag. Kaartjes koop je hier.

 

"

Klik hier voor goede koffie en een puike lunchplekjes

"

Netflix

Netflix

Er gaat niks bovenop een goed potje Netflixen en zeker met Valentijnsdag. Thuis, gordijnen dicht en zo weet je zeker dat je geen koppeltjes tegen gaat komen. Vergelijk het met een zondagavond (of maandag, dinsdag etc). Om het even makkelijk te maken: dit zijn de nieuwste en/of leukste Netflix films/docu’s/ series die ervoor gaan zorgen dat je de 24 uur lang durende Valentijnsdag.