17 augustus 2020, door Imara Milatz

Slaap er (drie) nachtje(s) over: 3 Pulitzer hotel arrangementen on point!

17 augustus 2020, door Imara Milatz

Slaap er (drie) nachtje(s) over: 3 Pulitzer hotel arrangementen on point!

In 2020 werd het voor velen vakantie in eigen land. Dat bleek, verrassing, veel leuker dan ongeveer iedereen dacht. Van boshut tot zeilschip én natuurlijk onze eigen hoofdstad! Want nu het toerisme nog steeds niet helemaal up & running is, is een hotelovernachting in Amsterdam voor ons Hollanders aantrekkelijker dan ooit.

And that's where hotel Pulitzer comes in! Bartje hartje Pulitzer want bij het Pulitzer Hotel in het hart van Amsterdam waan je je in authentieke, historische sferen maar dan wel met van die fijne eigentijdse toevoegingen. Ouderwets interieur meets moderne foefjes zeg maar. O! En Santal 33 van Le Lab0 als huisgeur (10 punten). Dat trekt de club bovendien door in te gekke arrangementen. Feest in town. Voila, drie simpelweg onweerstaanbare redenen om nu nog de koffers te pakken en het entree van de Pulitzer te betreden:

Stad en strand: Pulitzer Amsterdam x Huis ter Duin

Stad en strand: Pulitzer Amsterdam x Huis ter Duin

Ben je gezegend en kun je wel kiezen, sla deze dan even over. Maar voor iedereen die net als wij forever aan het twijfelen is – forever in doubt – mag dit arrangement dat het beste van twee werelden aanstipt, stad en strand, niet missen! Samen met Huis ter Duin stelde Pulitzer Amsterdam een heerlijke zomertrip-in-één samen: twee tophotels op slechts 50 minuten rijden van elkaar af. Per-fec-tie!

City & Beach Escape

Het iconische Pulitzer hotel in Amsterdam en het historische Huis ter Duin in Noordwijk, hebben hun krachten gebundeld om samen een dubbelop waanzinnige ervaring te creëren. Tijdens de maanden augustus en september kunnen gasten het beste van twee werelden ervaren. Slapen doe je er twee keer s’nachts in een Generous Kamer, inclusief ontbijt voor twee personen bij het wakker worden. Maar natuurlijk is dat des te Pulitzer’s: niet alles, je ontvangt €50 credit om uit te geven in Pulitzer’s Bar, Pause en Jansz. En vervolgens worden de koffers gepakt en rol je over de weg richting Noordwijk waar je twee overnachtingen in een Charming Large Seaside Kamer, óók inclusief ontbijt voor twee personen, te wachten staat. Psst: en ook gratis gebruik van de strandbedjes is part of the deal. De package is te boeken vanaf €329 per nacht met een minimum van vier nachten.

Pulitzer’s Pétanque pop-up

Pulitzer’s Pétanque pop-up

Als je je ogen dicht knijpt en je focust op het geluid van de rollende ballen en de zachte plofjes in het zand, terwijl je een slok fruitige rosé neemt, waan je je even in een pittoresk Zuid-Frans parkje. Niets is minder waar: je staat gewoon in de binnentuin van Pulitzer Amsterdam.

Deze zomer wordt de binnentuin van het Amsterdamse hotel aan de gracht omgetoverd tot Pétanque (je kent het wel, we helpen een handje: ook wel bekend als jeu de boules) pop-up. Een potje Pétanque is te boeken via de website van Pause en er kan gekozen worden uit twee packages. Als je echt van plant bent om uit te pakken ga je voor het totaalpakketje: daar hoort natuurlijk een goede borrelhap én die zojuist genoemde rosé bij. Zien wij je daar?

Pulitzer’s Sail-through

Pulitzer’s Sail-through

Het mooiste Amsterdam valt, zonder twijfel, te bewonderen vanuit een boot al dobberend door de grachten. Speciaal voor alle vaar-liefhebbers (want wie is het niet), lanceert Pulitzer Amsterdam deze zomer de Pulitzer’s Sail-through.

Vanaf augustus (hartstikke in het nu!) is het mogelijk om de welbekende klassiekers van Pulitzer te bestellen vanuit de boot. Van de Croque Monsieur (ook bekend als de goddelijke Pulitzer tosti) tot de Marinara Gehaktballetjes, tot een gemixt Borrelplateau. Van carnivoor tot herbivoor; er staat voor elk wat wils op het maritieme menu van Pulitzer.

Neem maar vast een kijkje, mocht je nog niet ‘overboord’ zijn.