29 augustus 2018, door Maartje

FF wachten nog: Ron Gastrobar Indonesia Downtown Amsterdam

29 augustus 2018, door Maartje

FF wachten nog: Ron Gastrobar Indonesia Downtown Amsterdam

Dat is goed nieuws, een Ron Gastrobar Indonesia Downtown in Amsterdam, want Ron Gastrobar Indonesia in Ouderkerk is een succes (vooral in de weekenden), alles wat uit Indonesie komt is populair (lees hier onze Bali hitlijst maar eens) én lekker. en daarnaast is Amsterdam gewoon de allerleukste stad van het land. #sorrynotsorry

Ron Gastrobar Indonesia Downtown

Ron Gastrobar Indonesia Downtown

Opvallend ook wel, want chef Blaauw sloot pas nog The Fat Dog in de Pijp en zijn Gastrobar Paris in het centrum van de stad. Niet genoeg goed personeel en daardoor niet de kwaliteit die zijn zaken moeten hebben was de reden. Agreed. Verstandig, denken wij. Liever focust Blaauw zich op de zaken die wel goed lopen, en investeert hij daar in kundig en vooral ook enthousiast personeel. Mensen die al wat kunnen en die hij verder op kan leiden (dus als je je aangesproken voelt… Doe Ron ff een mailtje).

Waar Ron Gastrobar Indonesia Downtown Amsterdam precies gaat komen weet nog een Aziatische kip. Eerst het papierwerk rond, dan dat nieuws naar buiten. Keep you posted!

Nog even on a side note: zelf mogen we met mooi weer graag – heel graag – over de Amstel naar Ouderkerk varen. Mocht je dat nou een goed plan vinden, weet dan dat Ron Gastrobar Indonesia Ouderkerk ook een geweldig take-a-way menu voor op de boot serveert!