Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
22 July 2019
  • 29-08-2018
  • Amsterdam, Bijna open, Eten & drinken

FF wachten nog: Ron Gastrobar Indonesia Downtown Amsterdam

FF wachten nog: Ron Gastrobar Indonesia Downtown Amsterdam

Al het goede van Ron Gastrobar Indonesia in Ouderkerk: rijsttafel, rendang en cocktails, maar dan in Amsterdam! Dat is de belofte van Ron Gastrobar Indonesia Downtown Amsterdam. Een mond vol, op alle vlakken.

Dat is goed nieuws, een Ron Gastrobar Indonesia Downtown in Amsterdam, want Ron Gastrobar Indonesia in Ouderkerk is een succes (vooral in de weekenden), alles wat uit Indonesie komt is populair (lees hier onze Bali hitlijst maar eens) én lekker. en daarnaast is Amsterdam gewoon de allerleukste stad van het land. #sorrynotsorry

Ron Gastrobar Indonesia Downtown

Opvallend ook wel, want chef Blaauw sloot pas nog The Fat Dog in de Pijp en zijn Gastrobar Paris in het centrum van de stad. Niet genoeg goed personeel en daardoor niet de kwaliteit die zijn zaken moeten hebben was de reden. Agreed. Verstandig, denken wij. Liever focust Blaauw zich op de zaken die wel goed lopen, en investeert hij daar in kundig en vooral ook enthousiast personeel. Mensen die al wat kunnen en die hij verder op kan leiden (dus als je je aangesproken voelt... Doe Ron ff een mailtje).

Waar Ron Gastrobar Indonesia Downtown Amsterdam precies gaat komen weet nog een Aziatische kip. Eerst het papierwerk rond, dan dat nieuws naar buiten. Keep you posted!

Nog even on a side note: zelf mogen we met mooi weer graag - heel graag - over de Amstel naar Ouderkerk varen. Mocht je dat nou een goed plan vinden, weet dan dat Ron Gastrobar Indonesia Ouderkerk ook een geweldig take-a-way menu voor op de boot serveert!