29 juni 2020, door Imara Milatz

Restaurant Bureau stijgt boven zichzelf uit met Rosemary’s Rooftop

29 juni 2020, door Imara Milatz

Restaurant Bureau stijgt boven zichzelf uit met Rosemary’s Rooftop

17 juli stijgen we op, de lucht in, naar Restaurant Bureaus piekfijne dakterras met uitzicht over de daken van de stad (zoals we gewend zijn van Bureau). Oh hello rooftop-bar-restaurant Bureau, let's meet again. En de rest laat je over je heen komen, mocht je net als wij ook willen gaan. Ogen dicht en vooral luisteren en proeven bij Rosemary's rooftop op het dak van Bureau: vier gangen lang het lekkerste eten uit de keuken van Bureau mét muziek. Dat is verrie good food & livemuziek op één van de mooiste, spannendste en grootste dakterrassen van Amsterdam. Kan deze toch al favoriete plek, zichzelf nog overtreffen? Same place (hier dus) different time en we vertellen het je...

Rosemary's Rooftop

Rosemary's Rooftop

Op vrijdag 17 juli organiseert Architects in Music – dat zijn the peeps die écht verstand hebben van welke muziek het beste samen gaan met een diner en dat ís belangrijk, durven we wel te stellen – de eerste editie van Rosemary’s Rooftop op het dakterras van Restaurant Bureau in Amsterdam. En dat is een hele hoop: in de kern draait het om een mega viergangendiner (we hebben op de kaart gespiekt en we hebben er nóg veel meer zin in: gaan we voor de papardelle met asperges of de Joviander Entrecote? Keuzeskeuzeskeuzes) en daar smul je extra van door de zorgvuldig samengestelde livemuziek, theater én entertainment op het dak.
Deze avond trakteert AIM je op een scala aan geweldige performers en muzikanten die van Rosemary’s Rooftop een onvergetelijke dinner experience zullen maken. En dat alles op het dak van Bureau met wel 1200m2 tot ‘sitdown dansvloer’ at your service. Want dansen kan, alleen wel op je eigen stoel (anderhalve meter afstand geld ook op de vijfde verdieping van Bureau natuurlijk ook).  Afijn, klinkt als een en al feest. Alleen nog even een zonnetje bijbestellen and we’re good. En zo niet, want dat is ook okay, dan is het bij binnenkomst meteen feest. Met een inloop van 17:00 tot en met 18:00 begint de avond goed met oesters uit het vuistje voor €1 p.s. Zoals gezegd, three times makes a pattern: feest!