13 mei 2020, door Maartje

Rode oortje: Sexy verhaaltip van de week is ‘Flare’

13 mei 2020, door Maartje

Rode oortje: Sexy verhaaltip van de week is ‘Flare’

We zijn sinds een poosje compleet hooked aan Rouze, het eigentijdse vrouwvriendelijk originele platform voor sexy luisterverhalen.

Van spannende trio’s tot spontane seks met je ex, and all good things in between. In een soort hoorspel-esque setting ervaar je de flirterige, intieme of gewoon bloedje geile situaties waarin de personages zich bevinden: op kantoor, tijdens een schoolreünie of een avondje in tha club. En iedere week delen we hier de allerbeste luistertip van die week, zodat je geen tijd hoeft te verspillen. Graag gedaan.

(lees hier meer over Rouze, je wil het)

lekker luisteren naar Flare

lekker luisteren naar Flare

Wat als we je vertellen dat je vanavond nog naar Panama City kunt vliegen? Dat je er de wildste nacht uit je leven kunt beleven? Dat je cocktails kunt drinken op het dak van Panama’s mooiste clubs? Dat je wordt verleid door mannen én vrouwen. Zou je dat doen? Het kan als je wilt… in je fantasie.

Ga naar Rouze.me en kies voor het verhaal Flare. Ga zitten in een lekkere stoel of nestel je op je bed. Sluit je ogen en reis samen met knappe fotograaf Tim mee naar een land vol broeierige avonturen. Hij vertelt in geuren en kleuren wat hem allemaal overkomt, wie hij ontmoet en hoe het eindigt. Een reis waar je het behoorlijk warm van krijgt… Beloofd.