13 mei 2021, door Michel + Renske

De leukste lamp voor in de kinderkamer: Silly & Billy

13 mei 2021, door Michel + Renske

De leukste lamp voor in de kinderkamer: Silly & Billy

Oké oké oké, we zijn dol op van die super leuk ingerichte kinderkamers. En toegegeven, zijn we er soms wel jaloers op. Vooral als je online weer zo'n enorm goed gestyled kinderkamertje tegenkomt. Want het is niet altijd even makkelijk om leuke spullen te vinden voor in de kamer van de kids. U snapt. Maar we zouden Bart niet zijn als we niet een goede vondst zouden delen, right? Precies, en laten we nou net een nieuwe ontdekking hebben. Silly & Billy; remember that name.

Silly & Billy

Silly & Billy

De magic achter dit merk gebeurt in Lyon in een kleine werkplaats waar alle producten persoonlijk worden gemaakt. De dames achter Silly & Billy vinden kleur en vrolijkheid belangrijk en we kunnen wel zeggen dat je dit terugziet in hun werk.

Je vindt hier veel prachtige items, maar de kers op de taart is toch echt de bloemenhanglamp. Je kunt kiezen voor een wat grotere stijl of voor een  minimalistischere versie. De lampen hebben een ietwat vintage look en daar zijn we hier bij Bart niet vies van. Integendeel. Oh en wil je niet teveel geld uitgeven aan de lampen? No problemo. Er zijn genoeg kleinere leuke opties die ook nog eens goedkoper zijn. Win-win zeggen we dan.

Silly & Billy

Beeld van Silly & Billy

Op zoek naar de allerleukste kledingmerken voor stoere boys? Lees verder.

Kunst voor in de kamer van de kleintjes? Kijk hier.