Nederland, Amsterdam13 januari 2018, door Maartje

Slow Tea at Sticky Fingers Amsterdam

Nederland, Amsterdam, 13 januari 2018, door Maartje

Slow Tea at Sticky Fingers Amsterdam

Het mooie roze pareltje dat Sticky Fingers heet op de Amsterdamse Overtoom heeft een nieuwe gimmick: Slow Tea. Hiermee willen ze je je haastige leven even laten pauzeren en je de volle tijd en aandacht geven voor je Slow Tea partners. De mobiele telefoons gaan in een kluisje, er komt een toren met lekkers op tafel en er is onbeperkte thee en koffie. Juist ja, het is een high tea zonder mobiele afleidingen. En ik kan je vertellen: het werkt.

Barts-Boekje-sticky slow tea

Ken je dat? Je hebt koffiegedronken met een vriend(in) en denkt achteraf dat je toch wel erg vaak je telefoon op tafel hebt gehad. Oopsie! Sticky Fingers – de eco-patisserie van Conscious Hotels – heeft daar een mooie oplossing voor. Boek je een Slow Tea dan staat er keurig een tafeltje op je te wachten bij binnenkomst. Je mag je telefoon in het kluisje dat op tafel staat leggen en de sleutel nemen ze veilig mee. Mits je durft. En plots is de verleiding om even je binnenkomende stroom berichten te checken, foto’s te maken van iedere hap en je stories te posten compleet weg. Een verademing! Over blijft de aandacht voor degene die bij je aan tafel zit. En voor het lekkers wat de chef van Sticky Fingers voor je heeft bereid. Finger sandwiches, mini quiches, hartige hapjes, mini tartelettes, koekjes, kokosmakronen en onbeperkte thee en koffie. Finger licking good! En alles is nog biologisch ook. Dus je mag er guilt free van snoepen.

Barts-Boekje-sticky slow tea 3

Dit wil je. Dit wil je ook. Wil je dit ook? Stuur dan een mailtje naar hello@stickyfingers.nl of bel 020 820 3332. Een Slow Tea kost €19,50 en €24,50 als je er een prosecco’tje bij blieft. En dan zodra het kluisje dicht gaat is er even tijd voor minder willen, moeten en doen. Relaxed!