15 december 2020, door Anna Sophie Wellink

Sparkling Tea: dit is een van de lekkerste alcohol vrije bubbels volgens team Bart

15 december 2020, door Anna Sophie Wellink

Sparkling Tea: dit is een van de lekkerste alcohol vrije bubbels volgens team Bart

Weet u nog? Je moet de (magnum)Bubbels van Bart hebben? Naar aanleiding daarvan ging Bart met team sommelier op zoek naar een good to go alcohol vrije bubbel en dat is nog niet zo makkelijk. In dit lijstje met alcohol vrije wijnen staan er al een paar. Getest en goedgekeurd namens wijnproevers, wijnfans en wijnfanaten binnen la team B. Fles na fles is ontpopt en geproefd. Tot dat we dit naar binnen slokte, toen was het klaar. Want my oh my wat is dit lekker zeg: Sparkling Tea.

 

En ondertussen snappen jullie the drill: je leest hier niet alleen hoe lekker dit is, nee, je leest ook gelijk hoe je zelf, thuis, een alcohol vrije cocktail kunt maken, met die Sparkling Tea! Alcohol vrij? Nou mensen, dat lijkt ons meer dan duidelijk...Babyboom 2020 it is (maar even geen, of gewoon nooit, zin in drank wordt ook goedgekeurd).

Lekker en vernieuwend

Lekker en vernieuwend

Als je dit hebt geproefd, wil je niet meer anders, Sparkling Tea! Wat? Ja mensen schrijf maar op, Sparkling Tea. Copenhagen Sparkling Tea Company is erin geslaagd een rijke, lange en complexe smaak te maken voor diegene die liever geen alcohol drinken. Bij Bart Bruist het van enthousiasme; dit is dus echt een succesnummer. ’s Werelds beste mousserende drank zonder alcohol te maken worden de makers en guess what? Gelukt!

BLÅ, onze favoriet en een van de twee alcoholvrije soorten Tea, bestaat uit 13 verschillende theeën. De eerste indruk is fris en levendig, met aangename tonen van bloemen, jasmijn en kweepeer. Daarna vermengen deze zich met de zachtheid van kamille en witte thee en zorgen de geselecteerde zwarte theeën voor een lekkere structuur. En daarna volgen tonen van appel en specerijen dankzij de Chai thee.

De Tea wordt gemaakt van een cuvée van theeën, die op dezelfde manier worden geselecteerd als een cuvée voor een mousserende wijn. Ze gebruiken er alleen biologische theesoorten van hoge kwaliteit, van delicate witte theesoorten tot de meer intense, vollere zwarte theesoorten. Ben je trouwens meer van de Rose bubbels? Nou, ook daar heeft Sparkling Tea een alcohol vrije variant van. Wil je liever wel een Sparkling Tea met alcohol? Ook dat kan, er zijn verschillende soorten met 5% alcohol.

Hoe leuk, Sparkling Tea (0%) tijdens een zondagse Brunch of op een Babyshower. Ja mensen het is hip & happening! Wil je liever een cocktail? Ook dat kan echt goed met de tea’s. Hier een alcohol vrij voorbeeld want het is en blijft babybabyboomboom!

NOT YOUR GARDEN VARIETY

Dit is het antwoord op je vraag: Wat ga ik drinken als ik geen alcohol mag drinken?

  • 5 cl Seedlip (alcohol vrije gin)
  • 2 cl limoen sap
  • 1cl Clementine Syrup (los 200 gram suiker op in 200 gram heet water met schil van vier clementines
  • Aftoppen met BLÅ Sparkling Tea

Sparkling Tea

NOT YOUR GARDEN VARIETY