Nederland, Friesland11 februari 2021, door Anne Abendroth

Staycation Nederland: Landgoed Olterterp Lodges

Nederland, Friesland, 11 februari 2021, door Anne Abendroth

Staycation Nederland: Landgoed Olterterp Lodges

Weer eens behoefte aan een weekend weg met het zooitje? Snappen we. En daar zijn we hier natuurlijk (grotendeels) voor. Dit prachtige verblijf in Olterterp kan zomaar de perfecte uitvalsbasis zijn... Maar het is aan jou hoor, we won't judge (we hebben bovendien zelf alvast geboekt bij Landgoed Olterterp Lodges dus onze pis maak je niet lauw zeg maar). Nu jij!

Landgoed Olterterp Lodges

Landgoed Olterterp Lodges

Wie? Wat? Wáár? Olterterp! Olterterp is een dorp in gemeente Opsterland in de provincie Friesland. Aha. Zowel met het openbaar vervoer als met de auto is het verblijf gemakkelijk te bereiken. Het is ongeveer 20 minuten rijden naar Heerenveen en 8 minuten naar Drachten – dat scheelt alweer. Landgoed Olterterp Lodges wordt omgeven door bossen en heide waardoor het bij uitstek een plek is om tot rust te komen tijdens je verblijf in het hart van Landgoed Olterterp. Tien punten voor de locatie en dus meteen een goede tip: ga op avontuur! Maak gebruik van de prachtige wandel-, fiets en mountainbike-routes in deze omgeving, daar ga je geen spijt van krijgen.

*Wist je trouwens dat Olterterp het kleinste dorp van de gemeente is, en in 2020 ongeveer 75 inwoners telde?

 

Binnen is het mooi, kleurrijk en een tikkie old fashioned ingericht. Er zijn drie slaapkamers in totaal. Op de begane grond is een slaapkamer met een heerlijk tweepersoonsbed en twee slaapkamers op de bovenverdieping. Op deze verdieping vind je een éénpersoonsbed en een wat compacter tweepersoonsbed. Het verblijf komt met een eigen terras waar je heerlijk kan vertoeven. Klinkt best goed toch? Nou, het kan dus nog béter! Wist je dat je je inner crea bea los kan laten gaan door je eigen schilder- en tekenspullen mee te nemen naar het verblijf? De eigenaar zet dan speciaal voor jou een schildersezel neer, hoe leuk!

Nu zijn we niet de enigen die dit pareltje hoog op onze lijst hebben staan. De reviews op AirBnB (waar je dit verblijf kunt boeken) hebben allen vijf sterren. Dus boek je verblijf in Friesland bij deze superhost en enjoy!

Landgoed Olterterp Lodges

Op zoek naar een staycation in Amsterdam? Klik dan op de link.