4 december 2020, door Anna Sophie Wellink

Van een knappe Kersttafel kun je wel eten! Check de Styling Boxen van Myrthe Regelt Het

4 december 2020, door Anna Sophie Wellink

Van een knappe Kersttafel kun je wel eten! Check de Styling Boxen van Myrthe Regelt Het

Ieder jaar weer is en blijft het een uitdaging: een mooi gedekte kersttafel zoals je die in films, tijdschriften en op Pinterest tegenkomt. Jaloersmakend is het. En soms moet je het gewoon niet eens proberen na te bootsen... Ieder zijn eigen stijl, toch? Tenzij je het hebt over dit originele nieuwe concept van Myrthe Regelt Het. Ze krijgt het namelijk (weer, want je perfecte wedding regelt ze ook) voor elkaar, om de boel letterlijk te regelen voor je.

En je kunt zo’n box winnen! Schrijf je in via deze link en mee doe je. Je hoort voor 20 december of je gewonnen hebt en er een box je kant op komt

Knap, knapper, knapst

Knap, knapper, knapst

Een mooie Kersttafel is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Myrthe heeft het namelijk allemaal al voor je geregeld, ha. Ze helpt je namelijk met je styling. Je kunt bij haar een box bestsellen voor twee of vier personen inclusief een how-to-video. En met die box is je Kersttafel echt binnen no time op zijn knapst.

Oké, even wat uitleg want U snapt, de keuze is reuze. Nee overdrijven is ook een vak maar ja je hebt wel keuze. Komt ie’, er zijn namelijk twee type boxen. Box Compleet en Box Basis. Verder kies je tussen huur ik een box of koop ik een box. Dan kies je tussen een van deze thema’s: Green Christmas, Red Christmas of White Runner. Volg je het nog? Makkie toch.

Dit zit er in de boxen

Dit zit er in de boxen

Box Compleet:

  •  Servies, bestek en glazen voor 5 gangen
  • Tafellaken (of runner) & servetten
  • Kaarsen op houders
  • Video met styling tips van MyrtheDit is op basis van huur, en gaat weer retour 

Box Basis:

  • Tafellaken (of runner) & servetten
  • Video met styling tips van Myrthe
  • KaarsenDit is op basis van koop, en hoeft niet geretourneerd te worden.

Hoe en wat de kosten zijn, kun je het best even de website checken van Myrthe. Één ding kunnen we alvast verklappen…het kost niksss. Of nouja niet niks natuurlijk maar bijwijze van niks. Niks als in niet duur.

Je kunt de boxen zelf afhalen of ze laten bezorgen, dat mag je zelf kiezen de datum staat vast, namelijk op 24 December tussen 14:00 en 18:00 (de dag voor Kerst, just saying.) Laten ophalen of terugbrengen is op 27 December tussen 14:00 en 18:00.

 

Dit wil je winnen

Dit wil je winnen

Let op mensen want hoe leuk, een win-actie it is. Check de welbekende Instagram van Barts Boekje want daar komt de actie vanzelf voorbij.

En stel je voor, je wint niks. Dan kun je alsnog deze toppers van boxen bestellen via de website van Myrthe Regelt Het. Hoe praktisch wil je het hebben? En nu iedereen Kerst thuis klein en extra intiem viert mag je dus best wat extra geld uitgeven aan dit soort initiatieven. Support de lokale en kleine ondernemingen en maak er een verdomd mooi feest van.

Beeld via: Raisa de Koning