10 augustus 2020, door Yfke Voorbij

The Ultimate Date Night at the Hoxton

10 augustus 2020, door Yfke Voorbij

The Ultimate Date Night at the Hoxton

Mini vakantie in Amsterdam.. Lets call it a date? Goed idee wel hoor, eventuele kids de deur uit voor een nachtje en dan samen een (zomer)nacht doorbrengen in een van de (koele!) kamers van het Hoxton Hotel. Champagne en een driegangendiner op je eigen privé balkon inclusief. We kid you not. Het nieuwe arrangement van het Hoxton hotel, The Ultimate Hoxton Date Night, is echt een dikke vette aanrader. Hollen, voordat het weer regent.

 

 

 

The Hoxton Amsterdam

The Hoxton Amsterdam

The Ultimate Hoxton Date Night package bestaat uit een overnachting in de prachtige Biggy Room (met een romantische balkon en lichtgevende lampionnen), een fles champagne, een driegangen a-la-carte diner op het balkon met de lekkerste gerechten uit het bijbehorende restaurant Lotti’s. Zalmcarpaccio, pompoensoep met gember, kabeljauw en als afsluiter een chocolade lavataartje. En nog veel meer maar toen was die fles champagne leeg dus dat zijn we vergeten).

Mocht het weer nou toch wat minder zijn? Geen probleem! Dan kan het diner ook gewoon in de kamer (wat net zo lekker is en even romantisch). Ook zo fijn aan dit arrangement is de late check-out waarbij je dus zelf bepaald hoe laat je uit-checkt. Lekker uitslapen dus en geen gehaast. Winning!

 

Het hele Ultimate Date Night Package kun je boeken voor €349. Alles inclusief. Natuurlijk is het heel romantisch om dit met je date te doen maar mocht je nou geen date hebben dan kun je er natuurlijk ook gewoon een date night/staycation in Amsterdam van maken met een van je beste vrienden of vriendinnen. Net zo leuk!

The Hoxton Amsterdamvermeld bij je boeking de code DATENIGHT