23 mei 2020, door Maartje

Tout Antiques – vintage interieurwebshop om U tegen te zeggen

23 mei 2020, door Maartje

Tout Antiques – vintage interieurwebshop om U tegen te zeggen

Ee ‘eigentijdse’ antiekwinkel, zo noemt het nieuwe Tout Antiques zichzelf. Keuren we goed, want de splinternieuwe webshop vult een mooi gat op: eindelijk een goede, smaakvolle kruising tussen de stoffige antiekzaak van vroeger (waar je stiekem de allermooiste spullen vindt) en de snelle, hippe webshops anno 2020 (goed voor het comfort maar de liefde ontbreekt nogal eens). Enter Tout Antiques: vintage en antiek, in alle soorten en maken, in een snelle, frisse webshop met toffe gimmicks en gezellige quotes. Want dat laatste, een babbeltje maken, hoort natuurlijk óók bij het aloude struinen tussen het stof. Eigenaresse Jill vond dat het online ook best anders - gezelliger en met liefde kon. Dat, in combinatie met een neusje voor de tofste vondsten, van gouden ringen tot kunstige meubels, is Tout Antiques.

 

Tout Antiques

Tout Antiques

Sinds 14 mei 2020 is Tout Antiques live voor antiek, tweedehands meubilair, accessoires en sieraden. Een schatkamer moest het worden, en dat werd het. Het assortiment is exclusief en daarmee (nog) niet ontzettend groot, maar dat moet groeien – ook dat is liefde voor je spulletjes. Al die spulletjes worden door Jill zelf geselecteerd en meegebracht vanuit (veelal) Frankrijk en België.

Wat je mag verwachten? Alles van een Empire ladekast via een 19e eeuws Engels bureau tot
Hollywood Regency bijzettafels. Wat betreft de sieraden, onze eerste trigger om een kijkje te gaan nemen, zijn er alleen 14 en 18 karaat gouden ringen en bedels (shotgun voor de leeuw!) met mooie warme edelstenen als granaat, onyx en bloedkoraal.

Like what you see? Dat komt goed uit! Tout Antiques geeft ook complete interieuradviezen, simpele stijladviezen en je kunt zelfs bepaalde items huren. Slim. Check hier Tout Antique