28 augustus 2023, door Isa de Laat

Umbrella Game dinsdag 29 augustus 2023: win een hotelovernachting in een Bliss suite (Bliss Boutique Hotel Breda)

28 augustus 2023, door Isa de Laat

Umbrella Game dinsdag 29 augustus 2023: win een hotelovernachting in een Bliss suite (Bliss Boutique Hotel Breda)

Barts Boekje heeft een (voor)liefde voor Breda. Lekker bourgondisch, altijd gezellig en nog leuker als je het combineert met een nacht of weekend Antwerpen. In hartje Antwerpen sta je vanaf Breda in een half uurtje, net zoals in Rotterdam of in de Biesbosch overigens. Maar Breda is groot en er niet blijven slapen is zonde. Daarom klappen we een parasol open, zodat jij de liefde van Breda een nacht mag ervaren (en er zo dus meteen twee dagen Breda van kunt maken).

Ben jij de lucky one? Dan slaap je nergens minder dan in het Bliss Boutique Hotel Breda. En hadden we ook al gezegd dat je dan in een echte Bliss suite slaapt? En dat er een flesje bubbels voor je klaarstaat bij aankomst? En dat je mag blijven slapen op een dag naar keuze. Kijk, zo worden die Brabantse nachten niet alleen lang, maar ook leuker.

De laatste week van augustus klappen we iedere werkdag een parasolletje open naar keuze, dus iedere dag kans op hele leuke prijzen! Kijk hier of je de gelukkige winnaar bent van de prijs van de vorige dag.

Wat je kunt winnen

Wat je kunt winnen

Het meest centrale (echt midden in het centrum) en aantrekkelijke logeeradres van de stad is het Bliss Hotel. Het hotel kent maar liefst negen thema suites waartussen je voorafgaand aan je bezoek al kiezen kunt. De Classic Suite bijvoorbeeld, geheel in ontworpen voor ” James Bond” figuren. De kersenhouten meubels in combinatie met de donkerblauwe tinten maken deze suite zeer stijlvol.  Maar ook de spierwitte Wedding Suite bijvoorbeeld met een gigantisch terras en een bubbelbad. Favoriet in de winter is de Lodge Suite, een ruime kamer in de sfeer van een Zwitserse blokhut, inclusief haard, geruite banken en wollige kleedjes in overvloed. Of de Engelse Notting Hill Suite, met eveneens een open haard en een bad op pootjes. het Bliss hotel is eigen- lijk – en eindelijk – zo’n hotel zonder hip gedoe, maar met leuke kamers en een fijne service.

Die fijne service verdient wat meer uitleg. Tegen een klein bedrag biedt het hotel extra services zoals roomservice en massage op je eigen suite. Iedere kamer heeft een gigantisch tv-scherm aan het voeteneind van het enorme bed, er is een razendsnelle verbinding en een top-notch geluidssysteem. Bovendien is de roomservice vliegensvlug.

Dan is het personeel ook nog eens rete vriendelijk en dan willen we al helemaal niet meer naar huis. Op onze site tippen we natuurlijk de leukste restaurants van Breda, maar nog leuker is eigenlijk om het aan de medewerkers van het hotel zelf te vragen.

Bliss Hotel

Nog niet ingeschreven?

Schrijf je dan hier in!