Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
22 July 2019
  • 01-02-2016
  • Amsterdam, Barts Bruiloft

Vegas wedding @ 5&33

Vegas wedding @ 5&33
Vinden we leuk: op 14 februari 2016 - juist, Valentijnsdag - kan iedereen, trouwplannen of niet (of: al getrouwd!) zich onofficieel (nog een keer) laten trouwen door, uiteraard, Elvis. En niet zomaar een clown in een Elvispak, neen, deze beste man is lid van komediegezelschap Boom Chicago. En die club, beste mensen, is leuk.
Waarom? Niet omdat het moet maar omdat het kan, maar ook omdat het hotel door Stadsdeel Amsterdam Centrum benoemd is tot officiële trouwlocatie, en dat is een 'dingetje', zeg maar, in het Amsterdamse. Dat moest gevierd en dus werd dit briljante plan bedacht. 14 februari dus, tussen 16.00 en 19.00 uur, voor een Vegas ‘try-out’ bruiloft. Niet officieel, wel leuk. Nodig familie uit, een fotograaf en trek een jurk en/of een knap pak aan - voor entertainment van Boom Chicago, een photo booth, DJ’s, bubbles & bites is al gezorgd. Vegas wedding @ 5 & 33