Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
22 July 2019
  • 11-02-2016
  • Barts Bruiloft, Inspiratie

Weddingplanners: BAQ-fiets & Barts Boekje regelen ÁLLES voor jouw bruiloft

Weddingplanners: BAQ-fiets & Barts Boekje regelen ÁLLES voor jouw bruiloft

Hallo! Hier zijn jouw weddingplanners! Zin om de hele organisatie van jouw (budget)bruiloft – klein of groot – lekker uit handen te geven? Wij van Barts Boekje hebben in BAQ-fiets dé match gevonden om van jullie trouwfeest de meest onvergetelijke ooit te maken. Want dat is natuurlijk wel de bedoeling.
Barts-Boekje-BAQ-er Bart 3
Zie Barts Boekje & BAQ-fiets als de ideale weddingplanners: je huurt het BAQ-Bart-duo in voor de catering-plus-alles-wat-je-wilt. Wat begint bij de locatie(huur) en ideeën daarover, catering (uiteraard), aankleding en styling van A tot Z en vooral ook voor de meest originele ideeën voor de meest onvergetelijke bruiloft in de sfeer die je van BAQ-fiets en Barts Boekje gewend bent; fun en funky en bovenal heel erg lekker.
Hoe en wat en vooral: waarom jullie dat zou moeten willen, vertellen we graag persoonlijk. Neem vooral even contact met ons op.
Barts-Boekje-BAQ-er Bart 2
Over BAQ-fiets: Wat begon met een briljant idee, is omgezet in klinkend staal en gloeiende kolen. Deze gedreven Amsterdammer met een voorliefde voor lekker eten heeft een decennia-oude bakfiets een drastische make-over en een compleet nieuwe bestemming gegeven: in de bak zit een barbecue van formaat (waarin het vuur flink wordt opgestookt) en uiteraard veel vers eten. Op verzoek kunnen daar o.a. gemakkelijke tafeltjes en stoelten, tenten en bijvoorbeeld een onuitputtelijke voorraad muziek aan toegevoegd worden. Het idee is simpel. Jij vraagt, BAQ-fiets fietst. En voor bbq-t, want barbecuën is een vak en dat verstaat BAQ-fiets als de beste, beloofd.
Beelden via Pinterest / Bart Bruiloft