30 september 2020, door Anna Sophie Wellink

Wild At Heart Sample Sale – 18 en 19 oktober 2020

30 september 2020, door Anna Sophie Wellink

Wild At Heart Sample Sale – 18 en 19 oktober 2020

Laten we eerlijk zijn, het is toch iedere meisjes/vrouwen/whatever je ook bent-droom om one day te trouwen. Of in elk geval om een keer een droom van een fuif in een droom van een jurk (of pak) met een droom van een partner de dag door te komen. En als we dan trouwen (of de liefde op welke manier dan ook bezegelen), dan willen we Mooie Jurken (meervoud ja) en niets anders dan Mooie Jurken. Niet zomaar Mooie Jurken: we willen prachtige, sprookjesachtige dit heb je nog nooit gezien zulke mooie jurken. You get the point: we willen de bruidsjurken van Wild at Heart. 

Wild At Heart Bridal

Wild At Heart Bridal

Maar ja, dat kost echt best wel een lieve duit, dat weten wij ook wel. Dat je bij Wild At Heart Bridal in Nijmegen aan het juiste adres bent voor alleen de allermooiste internationale merken, met glitsy tot boho staat als een paal boven water. Dat ze er moois hebben voor verschillende budgetten ook. En dat we ondanks dat vaak voor net iets te prijzig vallen ook… Dus is het maar goed dat er in het weekend van 18 en 19 oktober een sample sale is van maar liefst meer dan 80 jurken, met kortingen tussen de 30% tot 70%.

Hoe werkt het? Nou je stuurt een e-mail en vervolgens krijg je een lijst met alle jurken zo hup in je mailbox, kun je alvast een beetje snuffelen welke jurken je wil passen.  Aanstaande maandag 5 oktober kun je je spot claimen door opnieuw een mail te sturen naar info@wildatheartbridal.nl. Dit alles onder het motto: first come first serve.  

Lees hier meer over Wild At Heart Bridal

Modern, speels, in twee delen, van het mooiste kant of melkachtigste zijde, bohemian, relaxed; you name it, Wild at Heart Bridal heeft het.