28 maart 2021, door Nina van Hilst

Winterwoods: kamperen in een yurt in Drenthe

28 maart 2021, door Nina van Hilst

Winterwoods: kamperen in een yurt in Drenthe

Oh jongens, wat zijn we toch heerlijk aan het verwilderen. Collectief trekt Nederland de natuur in, iedereen koopt maar campers en het kamperen is helemaal herontdekt. Zelfs in de winter. Op pop-up camping Winterwoods slaap je in een yurt en vertel je slappe verhalen bij het kampvuur. Zelfs wanneer het buiten vriest. Omdat Winterwoods zo’n succes was, trekken ze hem lekker deze lente nog door.

Winterwoods

Winterwoods

Handen omhoog wie graag een keertje in een yurt wil slapen. Het team van Winterwoods maakte deze droom bereikbaar. Op een klein terrein in een natuurgebied in Drenthe plaatsten ze meerdere yurts. Gemaakt voor de ijskoude tundra’s en – samen met de houtkachel en wollen dekens – helemaal geschikt voor onze koude winters en frisse lente’s. Deze pop-up camping zit midden in de natuur en de yurts hebben geen elektriciteit, je zult voor een overnachting bij Winterwoods dus wel van avontuur en back to basic moeten houden.

Bij Winterwoods zijn ook een outdoor sauna en hottub aanwezig. En zijn er yogalessen en workshops in de tiptent. Een micro hike, ijsbad training, ademsessie, meditatie en broodbakken staan op het workshop programma. Of je wandelt of mountain biked zo de bossen in. En als je geluk hebt, kom je ook nog wat reeën, dassen en vossen tegen. Al met al een mooi avontuur om deze lente bij Winterwoods te beleven. Wie durft?

Winterwoods