23 september 2021, door Nina van Hilst

Winterwoods: kamperen in een yurt in Drenthe – boekingen open op 26 september

23 september 2021, door Nina van Hilst

Winterwoods: kamperen in een yurt in Drenthe – boekingen open op 26 september

Oh jongens, wat zijn we toch heerlijk aan het verwilderen. Collectief trekt Nederland de natuur in, iedereen koopt maar campers en het kamperen is helemaal herontdekt. Zelfs in de winter. Op pop-up camping Winterwoods slaap je in een yurt en vertel je slappe verhalen bij het kampvuur. Zelfs wanneer het buiten vriest. Ook komende winter is het weer pop-up kamperen geblazen in het bos. De boekingen gaan open op 29 september, maar door nú te pre-registreren kun je op 26 september met voorrang boeken.

Winterwoods

Winterwoods

Handen omhoog wie graag een keertje in een yurt wil slapen of beter gevraagd: wie niet? Het team van Winterwoods maakt deze droom bereikbaar. Op een klein terrein in een natuurgebied in Drenthe plaatsten ze meerdere yurts. Gemaakt voor de ijskoude tundra’s en – samen met de houtkachel en wollen dekens – helemaal geschikt voor onze koude winters en frisse herfst en lente. Deze pop-up camping zit midden in de natuur en de yurts hebben geen elektriciteit: je zult voor een overnachting bij Winterwoods dus wel van avontuur en back to basic moeten houden.

Bij Winterwoods zijn ook een outdoor sauna en hottub aanwezig. En zijn er yogalessen en workshops in de tiptent. Een koude training, micro hikes, houthakken en koken boven het vuur staan op het workshop programma of je wandelt of mountainbiket zo de bossen in. En als je geluk hebt, kom je ook nog wat reeën, dassen en vossen tegen. Al met al een mooi avontuur om deze herfst bij Winterwoods te beleven. Wie durft?

Winterwoods