Home - Barts Boekje
Elvis wil zoooo graag (liefst altijd) gedragen worden, maar ze is ook al zo groot (en behoorlijk zwaar ;))… 

In comes @wildride_official en deze limited edition carrier in samenwerking met de leukste @rof.style!

De schoenen van ROF draag ik al een hele poos met super veel plezier (its a classic), en deze drager voor peuters riekt naar m’n favoriete vakantieland op aarde: Zuid-Afrika (de plek waar ROF geboren werd - cirkel rond). 

Fan zijn we allebei, Elvis en ik, van de drager en de schoenen (zie stories) (en de jurk, die is @sezane) 🫶🏼

#wildride #happykids 📸 @madeleinebolle
I’m here for the classics 

(En nee, niet allemaal brasseries, maar moest er een titel aan hangen ;) 

Le Baron Rouge is bijv een te leuke bruine wijnkroeg met gigantisch veel open wijnen, en voor een kleine prijs (5 euro voor een glas Chablis of Sancerre). En Clamato is natuurlijk ook geen brasserie, wel een favoriet. 

#paris #saveforlater 
Merci @eurostar
Amsterdam-West heeft zoveel leuke plekken! Echt zo’n lekkere fietstocht, door het Westerpark, langs Thuishaven, dan kom je bij de enige echte Chocolatemakers fabriek, koffie (of bier) pauze bij Bret (die rode container bij Sloterdijk), en dan door naar de Fruittuin van West of eindig je bij het Rijk van de Keizer. Een mooie dag wel!

Even over die Chocolatemakers: first of all de chocolade is om te smullen. Een top tip voor de echte chocolate-lovers: je ziet hoe ze de chocolade maken in de duurzame fabriek, gewoon naast Sloterdijk. De tour & tasting is leuk voor met de kids, maar ook heeul leuk als bedrijfsuitje. En natuurlijk vertrek je niet zonder een flinke dosis chocolade geproefd te hebben.

De combinatie van dit alles maakt een top dag in Amsterdam-West!

@dechocolatemakers 

#chocolade #duurzaam #rondleiding #amsterdam