18 maart 2021, door Anne Abendroth

Zwanger? De zwangerschapslijn van Naïf zorgt voor een uhhh happy belly

18 maart 2021, door Anne Abendroth

Zwanger? De zwangerschapslijn van Naïf zorgt voor een uhhh happy belly

Yay, there’s a baby on the way! Tijdens een zwangerschap gieren de hormonen door je lijf en verandert er van alles aan je lichaam en je huid. Mooie veranderingen zoals ‘the pregnancy glow’, maar ook wat minder prettige veranderingen zoals een jeukende huid of striae. Speciaal voor alle mama’s lanceert Naïf een natuurlijke zwangerschapslijn met ingrediënten die je hormonale systeem ondersteunen in plaats van verstoren. Kun jij je dus mooi helemaal op je zwangerschap richten!

Naïf

Naïf

Toen Jochem en Sjoerd, eigenaren van Naif, in 2013 voor het eerst allebei vader werden, kwamen zij erachter dat er zelfs in babyverzorging schadelijke ingrediënten zaten. En dus werd (net na hun echte baby’s) ook Naïf geboren: een natuurlijk, betrouwbaar huidverzorgingsmerk zonder onzin voor baby’s en kinderen. Pure kwaliteit met alleen ingrediënten die baby’s écht nodig hebben. Niks meer en niks minder. Ook veel vrouwen waren al snel fan van de producten van Naïf en zo ontstond al snel de eerste vrouwenlijn.  Een complete skincare lijn met natuurlijke verzorgingsproducten, zonder chemische rommel, die iedere vrouw nodig heeft in haar dagelijkse beautyroutine. 

Tijdens je zwangerschap krijg je een hele waslijst aan ingrediënten die je niet mag gebruiken. Het checken welke ingrediënten dit zijn, is nog een heel gedoe en veroorzaakt vaak stress, aangezien je natuurlijk wilt focussen op die mooie zwangerschapsperiode. Nou.. wees gerust want Naïf helpt je graag een eindje op weg met de introductie van een natuurlijke zwangerschapslijn vol ingrediënten zoals shea butter, arganolie en jojoba, die het natuurlijke groeiproces van de huid ondersteunen. De producten hebben een zachte en subtiele bloemige geur (allergeenvrij). Mega geschikt dus voor de zwangere neus!

De nieuwe musthaves

De nieuwe musthaves

De nieuwe lijn bevat een Pregnancy Body Oil en een Soothing Pregnancy Belly Balm. Geef jezelf een fijne massage met deze voedende zwangerschapsolie gemaakt van heerlijke natuurlijke oliën, zoals kokosolie en druivenpitolie. De bloemige geur brengt je helemaal tot rust en helpt je lichaam ontspannen, terwijl je je huid heerlijk zacht maakt. De voedende buikbalsem op basis van sheabutter om de huid van de groeiende buik en borsten te verzachten. De balm is gemaakt van ingrediënten zoals arganolie en jojoba die helpen je huid en buik te hydrateren en de zichtbaarheid van striae te verminderen. Hier weten we wel wat we geven hoor als een collega een Bartje verwacht!!