19 augustus 2021, door Maartje

Amsterdam Wedding Route

19 augustus 2021, door Maartje

Amsterdam Wedding Route

Ben je ook zo’n terrashopper? Food-route lover of een echte old skool kroegentochter? Vast wel! Daar houden we van... Doen, eten én beleven.

Laat dat nu precies het grote voordeel zijn van trouwen in Amsterdam. Je hoeft niet te kiezen! Het liefst maken we - wij van Myrthe Regelt het, scroll maar eens door naar het einde van dit bericht, daar stellen we ons nog een keertje aan je voor - zelfs een wedding-route die echt jullie verhaal vertelt. We present: The Amsterdam Wedding Route!

(beeld links Renske Meinema)

Droom maar even met mee...

Droom maar even met mee...

Vrijdagavond beginnen met cocktails op een terras in de Pijp waar jullie zoveel lol hadden samen. Zaterdagochtend met je getuigen een champagne ontbijt in een chique hotel, want dat moest er altijd nog van komen…

In de middag trouwen bij het industriële Westerliefde, romantisch in Hortus of toch die hidden gem uit een van onze persoonlijke favorieten… Daarna met iedereen borrelen op bootjes door de grachten en een fantastisch diner en feest tot laat bij het bijzondere Coulisse, in jullie eigen buurtje, of in de magische Adam Toren met uitzicht over de stad. Of… of…

En dan heb je zelfs de zondag nog als je wilt. Brakke brunch bij xxx (oh my, zoveel keuze) of zelfs met de hele wedding-gang naar een festival. True story dat dit een keer gedaan is. Goud toch?

(beeld Angela Bloemsaat)

Ook (of eigenlijk: juist!) voor de koppels die niet uit Amsterdam komen, ontwerpen we vaak een dergelijke persoonlijke route. Hiermee geef je je gasten echt een weekend Amsterdam. Vaak maken we het nog af met een ‘Personal Amsterdam Guide’, zodat gasten ook op eigen initiatief de stad nog kunnen ontdekken. 

 

(beeld Wianda Bongen)

 

Tuurlijk, die Amsterdam Wedding Route fixen kun je zelf ook. Ga maar eens na: waar was jullie eerste date? Waar gaat je hart altijd sneller kloppen als je langsloopt? Waar heb je het lekkerste ooit gegeten? Maar ook: wat wil je je gasten graag laten zien van de stad? Waar zie je zelfs oma nog een dansje doen? Waar heb je altijd al een keer wakker willen worden…? Volg die dromen, je onderbuikgevoel en ga het regelen!

(beeld Angela Bloemsaat)

Niet al die plekken zullen een ‘trouwen’-pagina op de website hebben, maar is dat niet juist veel leuker? Als je ze vertelt dat jullie hier jullie eerste date hadden, en ze gewoon vraagt of ze er voor openstaan om daar de brakke brunch op zondag te hosten, vinden ze dat misschien juist wel heel leuk! Tip: niet mailen, gewoon even langsgaan!

 

Maar ook de borrel op de bootjes bijvoorbeeld. Je kunt een rederij de standaard tourist-route laten varen. Je vieze wijn en kaasstengels laten serveren. Maar wat als je zelf bootjes regelt, een creatieve cateraar jullie lievelingshapjes laat serveren vanaf een brug, en er zoveel blikjes koud bier zijn, dat het net Koninginnedag van vroeger is. Gegarandeerd lol!

(beeld Wianda Bongen)

 

Een laatste tip als je in jullie eigen Amsterdam Wedding Route wilt duiken: neem jullie draaiboek echt mega serieus. Want het laatste wat je wilt, is dat je moet haasten. En huur iemand in (een planner of misschien zelfs een leuke acteur/presentator?) om jullie Amsterdam Wedding Route te begeleiden. Echt, niet op gaan bezuinigen, you will thank me later!

 

Liefs, Myrthe

(beeld Wolf Productions)

En dan om af te sluiten met de mooie woorden van Maartje, die ons zo warm welkom heet hier op Barts Bruiloft. Ga je binnenkort trouwen en ben je benieuwd naar al die pracht van Myrthe Regelt Het (snappen we best) stuur dan een email naar info@myrthe-regelt-het.nl of neem een kijkje op de Pinterest. De perfecte manier om een realistisch pin-bord te maken met (laten we eerlijk zijn) het Hollandse budget, al die picture perfect inspiratie is vaak tijdens Amerikaanse million dollar weddings. Voor meer informatie bijvoorbeeld over Online College kun je de website hieronder checken. Myrthe Regelt Het. O, en volg de weddingplanners en -stylisten meteen op Instagram.

(Beeld for love we live)