Het is vandaag 30 september 2023
Over Barts Boekje

Welkom op Barts Boekje! Je bent hier op het juiste adres voor alle reis-, horeca en lifestyle tips.

Samenwerken

Samenwerken

Advertorial

Je eigen Barts Boekje artikel? Maar natuurlijk! We maken een graag voorstel en klimmen vervolgens rap in ons toetsenbord om jullie idee vorm te geven, Barts Boekje-stijl. Alle content op Barts Boekje is uniek, door ons eigen team geschreven en zal online blijven zolang Barts Boekje bestaat.

Social Media

We vinden het ontzettend leuk onze social media kanalen te gebruiken voor samenwerkingen en onze volgers vinden dat ook (weten we toevallig). Wel proberen we te allen tijde passende content te maken zodat we geloofwaardig blijven en er een win-win situatie ontstaat. We schromen om die reden ook niet om ‘nee’ te verkopen. Daar heeft iedereen het meest aan.

Winacties

Ook mogen we graag een mooie prijzenpot samenstellen met onze partners. De Algemene Spelvoorwaarden van Barts Boekje vind je hieronder.


Adverteren

Onze homepage is de perfecte locatie voor een promotie of campagne. Ook is het mogelijk een categorie over te nemen die goed bij jouw product of doelgroep past, valt er een pop-up te scoren en meer.

Langdurige samenwerkingen / uitgebreide campagnes

Het aller- allerbeste én leukste resultaat bereik je met een combinatie van content, socials en advertenties. Of met, bijvoorbeeld, een uitgebreide artikelenreeks verspreid over een langere periode. We gaan graag met je om de tafel voor een passend voorstel (dat is, eerlijk is eerlijk, wat we het allerliefste doen: functioneren als externe collega’s met merken die bij ons passen. Die gemeenschappelijke deler delen op een manier waar iedereen beter van wordt).
Contact
info@bartsboekje.com