Het is vandaag 3 augustus 2020
Barts gebruiksaanwijzing

Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie – it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan hier aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.

Samenwerken

Samenwerken

Advertorial

Je eigen Barts Boekje artikel? Maar natuurlijk! We maken een graag voorstel en klimmen vervolgens rap in ons toetsenbord om jullie idee vorm te geven, Barts Boekje-stijl. Alle content op Barts Boekje is uniek, door ons eigen team geschreven en zal online blijven zolang Barts Boekje bestaat.

Social Media

We vinden het ontzettend leuk onze social media kanalen te gebruiken voor samenwerkingen, en onze volgers vinden dat ook, weten we toevallig. Wel proberen we te allen tijde passende content te maken zodat we geloofwaardig blijven en er een win-win situatie ontstaat. We schromen om die reden ook niet om ‘nee’ te verkopen. Daar heeft iedereen het meest aan.

Giveaway

Houden we van! Wie niet. Het is een mooie manier om je merk onder de aandacht te brengen, en niet alleen in tekst en beeld.

Adverteren

Onze homepage is de perfecte locatie voor een promotie of campagne. Ook is het mogelijk een categorie over te nemen die goed bij jouw product of doelgroep past, valt er een pop-up te scoren, het kan allemaal.

Langdurige samenwerkingen / uitgebreide campagnes

Het aller- allerbeste én leukste resultaat bereik je met een combinatie van content, socials en advertenties. Duh. Of met, bijvoorbeeld, een uitgebreide artikelenreeks verspreid over een langere periode. We gaan graag met je om de tafel voor een passend voorstel (dat is, eerlijk is eerlijk, wat we het allerliefste doen: functioneren als externe collega’s met merken die bij ons passen. Die gemeenschappelijke deler delen op een manier waar iedereen beter van wordt).

Win het ultieme kids zomerpakket!

 

We mogen 3 keer een Veloretti Tricycle loopfietsje, een Studio Noos tas én een Naif zomerpakket weggeven! Wat je moet doen? Je inschrijven voor onze nieuwsbrief, en @bartje_by_bartsboekje volgen. Inschrijven doe je hiernaast, Bartje volgen via deze link: @bartje_by_bartsboekje. Simpel als dat. 

 

De winnaars worden maandag 10 augustus gekozen. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. 

Dankjewel, je bent aangemeld voor onze nieuwsbrief!