Frankrijk, Parijs13 maart 2023, door Evi Boonstra

Bachelorette Brunch in Parijs: CoCo is dé place to be

Frankrijk, Parijs, 13 maart 2023, door Evi Boonstra

Bachelorette Brunch in Parijs: CoCo is dé place to be

Een bachelorette party in Parijs, daar zeggen wij geen nee tegen. Zeker niet als het bij restaurant CoCo is, want CoCo is dé place to be in Paris. Op zaterdag en zondag brunch je er onder het genot van livemuziek. Dat wil je, want zowel het eten als de muziek is steengoed. En een feestje vieren - zoals de bacheloretteaka het vrijgezellenfeest - doen we natuurlijk in stijl.

 

Dat CoCo een plaatje is, is een understatement. Het restaurant bevindt zich in de Palais Garnier. Yes, het operagebouw van Parijs. Je waant je in art deco glamour met precies de juiste dosis je-ne-sais-quoi. Want CoCo is alles behalve stijf. De livemuziek geeft het geheel een feestelijk randje. Het repertoire? Heerlijke klassiekers zoals Stand by me, Easy like a Sunday morning en Billie Jean, perfect voor een bachelorette dus.

CoCo

CoCo

Alle brunch hits zijn aanwezig, van eggs benedict tot pancakes met vanillecreme en vers fruit. Natuurlijk serveren ze ook le french cuisine met een vleugje fusion. Wat dacht je van een flinterdunne zeebaars carpaccio met passievrucht of een croque monsieur met truffel? Hierbij kan een goede fles champagne natuurlijk niet ontbreken. Bij CoCo brunch je royaal als een ware Parijzenaar. Laat die bachelorette party maar beginnen!

Wel goed om te weten dat reserveren hier echt een must is. Oh, en als je even in de rij moet staan: hoort erbij. Ja, ook als je gereserveerd hebt. 

 

Beeld via: CoCo