22 april 2020, door Maartje

Barts Beauty: Goodiebox is het lekkerste maandelijke cadeau aan jezelf

22 april 2020, door Maartje

Barts Beauty: Goodiebox is het lekkerste maandelijke cadeau aan jezelf

Er was een tijd (is dat alweer 10 jaar geleden? Vrees van wel...) dat de 'surprise box' ineens een 'ding' was. Goed idee natuurlijk: een vast abonnement waarvoor je iedere maand een presentje op je deurmat krijgt. Piepkleine valkuil was - destijds - dat het vaak samples betrof, en artikelen waar je meestal niet echt op zat te wachten. Das war einmal! Want als je nog steeds zo over het concept denkt, dan ken je onze vriendinnen van (het Nederlandse) Goodiebox nog niet...

Is overigens helemaal OK als je ze nog niet kent want de Goodieboxers hebben een speciale Welcome Box samengesteld en die is TOP! Via deze link bestel je 'm. Of lees eerst even verder, vertellen we je meer...

Goodiebox - écht een maandelijks cadeau

Goodiebox - écht een maandelijks cadeau

De Coronacrisis sloeg in, we bleven thuis, zaten met het handen in het haar (letterlijk), wisten niet meer waar we het (op beauty-gebied) zoeken moesten, besloten ons toch aan een beauty abonnement te wagen en wat blijkt: we zijn fan. Bijna twee jaar later nog steeds. Dank u, team Goodiebox, dat u ons aan onze nieuwe favo droogshampoo hielp. Ons kennis liet maken met een lipverzorging die écht werkt. Ons liet lachen om het billenmasker (die, zo blijkt, nog echt fijn is ook) en ons liet leren over een keur aan vegan huidverzorgingsproducten. Dank.

We zijn hier nogal verslingerd geraakt aan tijd voor onszelf. Juist nu de wereld gek geworden lijkt. Even dat terugtrek-moment zonder social media prikkels, calls (aaargh, die calls) en nieuwsberichten. Maybe it’s us maar wanneer we alleen op routineniveau varen, vervallen we toch weer in multitasken en precies daarom is het zo ontzettend leuk en fijn om iedere maand verrast te worden met nieuwe producten die net dat beetje aandacht (leuk!) vragen, iets meer onderzoek en de spanning van een nieuw resultaat oproepen. Afijn: Goodiebox dus!

Oke, Goodiebox, en hoe werkt dat dan?

Oke, Goodiebox, en hoe werkt dat dan?

Dat werkt heel simpel: klik jezelf een weg naar de website van Goodiebox, wordt member, betaalt 24.95 euro per maand – maar weet dat je elk moment weer op kunt zeggen – en krijg er een cadeaubox aan beautyproducten met een waarde van minimaal 80 euro voor terug. En nee, écht niet die lullige watmoetjeermee samples die je bij de beautyzaak in de winkelstraten door het hele land krijgt (die altijd ergens onderin een (toilet)tas belanden en die je nooit gebruikt), maar volwaardige flessen, potjes en ander lekkers. Aangevuld met kleinere, verrassende travelsize producten.

In iedere Goodiebox zitten zo’n vijf tot zeven producten maar as we speak is er een speciale Welcome Box en die is echt tot de nok toe gevuld en om te smullen! De Lavish Care leave in conditioner zat een klein jaar geleden ongeveer ook al in de box en dat was precies zo’n product waar we niet meer zonder kunnen: een life saver en dus zeer welkom om deze wederom in de box aan te treffen. Ook bijzonder dankbaar zijn de verrassend goede cleansers zoals die van de_Cure die in de Welcome Box zit: niet alleen heel fijn om je gezicht schoon te maken (essentieel) maar je krijgt er ook een hele mooie glow van (cadeautje!). En er zit dus nog veel meer in!

High-end haarmaskers, voedende serums, prachtige kleuren make-up en essentiële basisproducten van bekende luxe merken. En, en dat is eigenlijk het leukst: spullen die je echt niet kende en die je – dat hadden wij – blij verrassen. En ja, ook af en toe een item waarvan je niet weet wat je er mee doet. Geeft niks: weet je hoe leuk (en dankbaar) het is om daar je moeder, buurvrouw of vriendin blij mee te maken? Compleet ondergeschikt maar toch: de box zelf is een goodie on its own. We hebben inmiddels een stapeltje van vier thuis staan en het zijn echt de perfecte (stevig, handig en good looking) bewaardozen voor al je kleine spul, van post via stiften en potloden tot sieraden. Mini tip: koop zo’n ouderwetse labelmaker en plak op ieder doosje een label. Zo heb je straks je eigen kastje!

Box beu? No problem. Opzeggen en pauzeren kan wanneer je maar wil en bij die 19,95 euro zitten ook de bezorgkosten inbegrepen. Waar de commitments en addertjes eindelijk te voorschijn komen? Niet! Echt niet. We zijn fijn, we zeiden het al. Go go Goodiebox.