22 april 2020, door Maartje

Barts Beauty: Goodiebox is het lekkerste maandelijke cadeau aan jezelf

22 april 2020, door Maartje

Barts Beauty: Goodiebox is het lekkerste maandelijke cadeau aan jezelf

Er was een tijd (is dat alweer 10 jaar geleden? Vrees van wel...) dat de 'surprise box' ineens een 'ding' was. Goed idee natuurlijk: een vast abonnement waarvoor je iedere maand een presentje op je deurmat krijgt. Piepkleine valkuil was - destijds - dat het vaak samples betrof, en artikelen waar je meestal niet echt op zat te wachten. Das war einmal! Want als je nog steeds zo over het concept denkt, dan ken je onze nieuwe beste vriendinnen van (het Nederlandse) Goodiebox nog niet...

Goodiebox - écht een maandelijks cadeau

Goodiebox - écht een maandelijks cadeau

De Coronacrisis sloeg in, we bleven thuis, zaten met het handen in het haar (letterlijk), wisten niet meer waar we het (op beauty-gebied) zoeken moesten, besloten ons toch aan een abonnement te wagen (want ooow wat lonkt zo’n maandelijks cadeau voor een kleine prijs) en wat blijkt: we zijn tegenwoordig groot fan. En dat mag hier even vermeld. Dank u, team Goodiebox, dat u ons aan onze nieuwe favo droogshampoo hielp. Ons kennis liet maken met een lipverzorging die écht werkt. Ons liet lachen om het billenmasker (die, zo blijkt, nog echt fijn is ook) en ons liet leren over een keur aan vegan huidverzorgingsproducten. Dank.

En hoe werkt dat dan? Simpel: klik jezelf een weg naar de website van Goodiebox, wordt member, betaalt 19,95 euro per maand – maar weet dat je elk moment weer op kunt zeggen – en krijg er een cadeaubox aan beautyproducten met een waarde van tussen de 95 en 100 euro voor terug. En nee, écht niet die lullige watmoetjeermee samples die je bij de beautyzaak in de winkelstraten door het hele land krijgt (die altijd ergens onderin een (toilet)tas belanden en die je nooit gebruikt), maar volwaardige flessen, potjes en ander lekkers. Aangevuld met kleinere, verrassende travelsize producten.

In iedere Goodiebox zitten zo’n vijf tot zeven producten. High-end haarmaskers, voedende serums, prachtige kleuren make-up en essentiële basisproducten van bekende luxe merken. En, en dat is eigenlijk het leukst: spullen die je echt niet kende en die je – dat hadden wij – blij verrassen. En ja, ook af en toe een item waarvan je niet weet wat je er mee doet. Geeft niks: weet je hoe leuk (en dankbaar) het is om daar je moeder, buurvrouw of vriendin blij mee te maken? Compleet ondergeschikt maar toch: de box zelf is een goodie on its own. We hebben inmiddels een stapeltje van vier thuis staan en het zijn echt de perfecte (stevig, handig en good looking) bewaardozen voor al je kleine spul, van post via stiften en potloden tot sieraden. Mini tip: koop zo’n ouderwetse labelmaker en plak op ieder doosje een label. Zo heb je straks je eigen kastje!

Box beu? No problem. Opzeggen en pauzeren kan wanneer je maar wil en bij die 19,95 euro zitten ook de bezorgkosten inbegrepen. Waar de commitments en addertjes eindelijk te voorschijn komen? Niet! Echt niet. We zijn fijn, we zeiden het al. Go go Goodiebox.