Nederland8 november 2021, door Esmée Rebel

Bartventskalender maandag 8 november 2021: win €100 shoptegoed bij BARTS

Nederland, 8 november 2021, door Esmée Rebel

Bartventskalender maandag 8 november 2021: win €100 shoptegoed bij BARTS

Bart loves BARTS. Je snapt, het zit 'm in de naam. Maar laten we wel een beetje objectief blijven. Dit Nederlandse merk houdt al jaren menig koppies warm gedurende de Nederlandse gure en strenge (winter)dagen en cool ten tijde dat je dakkie wel een beetje schaduw en bescherming van de zon kan gebruiken. BARTS snapt het: hoofddeksels -en bijbehorende accessoires for that matter- moeten (moeten ja) aan een aantal eisen voldoen. Comfortabel, aber natürlich. Functioneel, dûh. En ook: het zou fijn zijn als de boel een aantal jaren meegaat. En je kent ons: een beetje knap is ook belangrijk. Welnu, BARTS is checking all the boxes – en dan met name die laatste: de collectie bestaat uit alle soorten en maten aan knappe stoffen en prints – en dat resulteert keer op keer, collectie na collectie, tot accessoires die je 's zomers koel en 's winters warm houden. Van knitted beanies, opvallende (of  liever ingetogen) hoeden tot stijlvolle bikini's.

 

Iedere werkdag die deze novembermaand telt, gaat er een nieuwe Bartventdeur open. Surf iedere dag opnieuw naar deze pagina om het deurtje van die dag te openen. Knock, knock: what will the Bartvent of today be? 

BARTS

BARTS

De mutsen van BARTS zijn gewoonweg parfait. Lekker warm, voor ieder wat wils, met een kek kleurtje hier en gezellig printje daar. Maar BARTS heeft niet alleen mutsen, mais non! Wat dacht je van zachte sjaals, fluffy wanten, gebreide hoofdbanden of vilten hoeden? Alles is knap en het liefst wil je (en wij ook) alles hebben. Lucky you! Zie je kans schoon om één (of meerdere) fashionable item(s) bij dit te gekke merk te scoren. Hoe?

Je hoeft maar één ding te doen: je hieronder aanmelden. Eerst weten wat er precies te winnen valt? Snappen we. Vandaag maak je kans op shoptegoed t.w.v. €100 bij BARTS. Dit shoptegoed is één jaar geldig en kan (enkel) in de webshop ingewisseld worden. Best wel heel erg leuk, al zeggen we ‘t zelf. Ga jij voor een fake fur hoofdband of kies je voor de parisienne look met een baret? O ja, goed om nog even te zeggen. De items van BARTS zijn niet alleen voor vrouwen –en Kerstmis staat bekend om het gulle geven– dus maak de kids en hubby blij met zo’n warm accessoire. Lekker met de hele familie goedgemutst, ha.

 

Genoeg over BARTS. Want het allerbelangrijkst, BARTS zit achter het deurtje van de Bartventskalender van vandaag. Bartventskalender, deurtje? Zegt het je niets? Lees dan hier meer. Sneak peek: het heeft alles met winnenwinnenwinnen te maken. BARTS geeft tijdens de Bartventskalender 1x shoptegoed t.w.v. €100 weg.

Kans maken op deze te gekke prijs? Via deze link kun je je aanmelden voor onze Bartventskalender. En wie weet, loop jij straks met een nieuwe sjaal, muts en wanten rond. Go for it.