16 november 2021, door Esmée Rebel

Bartventskalender woensdag 17 november 2021: win een bikini of badpak van Beachlife

16 november 2021, door Esmée Rebel

Bartventskalender woensdag 17 november 2021: win een bikini of badpak van Beachlife

Bartventskalender dag 17 it is. Tijd voor het openmaken van een nieuw deurtje. Vandaag kun je kans maken op een bikini of badpak van badmode merk Beachlife. Een bikini of badpak? We know, het is winter, maar een nieuw setje badmode is toch dé reden om nu-direct-meteen een jacuzzi of hottub in te duiken? Enne sla je dit over, flaneer je aankomende zomer vol zelfvertrouwen in bikini/badpak op het strand. Dat kan soms nog een dingetje zijn, weet Beachlife ook. Als je bijna op je blootst bent, wil je dat elk detail klopt. Van de stof, print en het design tot de pasvorm en het draagcomfort. Alle bikini's en badpakken zijn daarom lekker eigenzinnig (met printjes!) en huggen - op precies de juiste plekken - je lichaam. Wil je toch? Dachten we al.

Iedere werkdag die deze novembermaand telt, gaat er een nieuwe Bartventdeur open. Surf iedere dag opnieuw naar deze pagina om het deurtje van die dag te openen. Knock, knock: what will the Bartvent of today be? 

WINNAAR WORDEN?

WINNAAR WORDEN?

Natuurlijk, we zijn gek op een goedkoop hitje van twee tientjes die slechts een enkel zomerseizoen meegaat, maar er zijn merken die badkleding forever maken en da’s ook het overwegen waard. Eén van die toppers is Beachlife. Prachtig vormgegeven, knappe printjes, goeie fits en blijft mooi na verschillende soorten water (zee, chloor). Leuke stylo ook, branding-wise. De lucky winner van de 17e bartventskalenderdag mag een bikini of badpak naar keuze uitzoeken. Niet zomaar eentje. Eén van de nieuwe SS21 Early Bird collectie van Beachlife! Je kunt kiezen uit vier prints/series: Black Embroidery, Leopard Spots, Flower Fest of Infinity. Denk aan luipaard- en bloemenprintjes in allerlei verschillende pasvormen. We zeggen het maar alvast, een keuze maken wordt lastig, want alles is LEUK.

Barts Boekje en Beachlife geven 1x een bikini of badpak naar keuze weg uit de nieuwe SS22 Early Bird collectie van Beachlife. Kans maken op deze prijs? Via deze link kun je je aanmelden voor onze Bartventskalender!