26 november 2021, door Esmée Rebel

Bartventskalender 27 november 2021: maak kans op 2x een lampenset van Loods 5

26 november 2021, door Esmée Rebel

Bartventskalender 27 november 2021: maak kans op 2x een lampenset van Loods 5

In tijden van 'vroeg-donker-en-koude-temperaturen' is niks gezelliger dan het huis winterproof maken. Kussentje hier, lampje daar. Zei iemand lampje? Ah, dat is leuk. De Bartventsprijs van vandaag is - letterlijk - een lichtpuntje in donkere dagen. Je kunt namelijk je interieur upgraden, pimpen of restylen met een geweldige lampenset van Loods 5! Met houten lampenvoet Diego - een ware eyecatcher - maak je de ruimte in één knip (ha, leuk) helemaal af. De robuuste bouw en natuurlijke kleur creëeren een knusse sfeer. Maar zonder een lampenkap ben je nergens. Lampenkap Hexagon herken je aan de unieke vorm in een prachtige naturel kleur. Diego x Hexagon: de perfecte combinatie voor elk interieur.

Wat je moet doen om kans te maken? Scrol maar snel even verder.

Iedere werkdag die deze novembermaand telt, gaat er een nieuwe Bartventdeur open. Surf elke werkdag naar deze pagina om het deurtje van die dag te openen. Knock, knock: what will the Bartvent of today be? 

WIL JE WEL WINNEN HÈ

WIL JE WEL WINNEN HÈ

Eerst nog even kort over onze grote favoriet Loods 5. Deze geweldige woonwinkel – ooit een fabrieksoutlet in een loods – biedt een wisselend en verrassend assortiment van merken. Zo zijn er niet één, maar tientallen verschillende stijlen te vinden. Zowel in (een van) de winkels als online ben je aan het juiste adres voor een flinke dosis inspiratie en leuks voor je interieur. Ook leuk: Loods 5 heeft een eigen collectie. Hierin vind je unieke artikelen – zoals lampenvoet Diego en lampenkap Hexagon – die speciaal voor Loods 5 zijn ontworpen, en dus nergens anders te vinden.

Stel, denk je nou, ‘Deze lampenset van Loods 5 is écht te gek, maar wat te doen?’ Wij weten het antwoord, enne easy as it is! Schrijf je hieronder in voor onze Bartventskalender, en check morgen om 16u of jouw persoonlijke code overeenkomt met de winnende code.

Barts Boekje en Loods 5 geven 2x een lampenset van Loods5 weg. Wil jij kans maken op deze prijs? Meld je hier aan voor onze Bartventskalender!