20 november 2021, door Esmée Rebel

Bartventskalender 21 november 2021: win €200 rijtegoed van MyWheels om een heel weekend mee op pad te gaan

20 november 2021, door Esmée Rebel

Bartventskalender 21 november 2021: win €200 rijtegoed van MyWheels om een heel weekend mee op pad te gaan

Nederland, de Lage Landen, Les Pays Bas, Holland. Het land van de bloemen, molens én fietsen. Over laatstgenoemde gesproken, niks leuker dan een rondje op de fiets toch? Nou ja, als het weer een beetje knap is (lees: géén regen, wind, hagel, ijs, miezer) en je genoeg energie hebt om de stad of - voor de echte fanatiekeling - het land van West naar Oost te trotseren. Eerlijk, soms (vaak) hebben we daar dus echt gewoon geen zin in. Onze allerbeste vriend, genaamd MyWheels, staat dan - maar eigenlijk áltijd - paraat. Hier zit je warm (plus comfortabel), rijd je most of the time elektrisch van hot naar her en betaal je alleen voor de gereden kilometers. Een ritje in een van deze geweldige deelauto's is wat je wil. Aha, u wil, wij draaien. Het rad van onze Bartventskalender is vandaag gestopt op 'win €200 gratis rijtegoed van MyWheels'. En dat is meer dan genoeg om een volledig weekend mee op pad te gaan!

 

Kans maken? Leest u maar snel even verder...

Iedere werkdag die deze novembermaand telt, gaat er een nieuwe Bartventdeur open. Surf iedere dag opnieuw naar deze pagina om het deurtje van die dag te openen. Knock, knock: what will the Bartvent of today be? 

WIL JE WINNEN!

WIL JE WINNEN!

Het moge duidelijk zijn: Bart loves MyWheels. De auto’s van MyWheels brengen je namelijk overal naartoe. Van een stedentrip naar Groningen tot een hidden gem midden op de Veluwe. Maarrr nu de feestdagen voor de deur staan, heeft MyWheels wat leuks bedacht. Deze kerst (of al eerder/later) kun je kans maken op een ritje – naar de familie of vrienden – in zo’n geweldige MyWheels bolide. Cruise lekker van hot naar her met één van de elektrische, hybride of benzineauto’s. Van een grote SUV tot een kleine stadsauto.

Wat er precies te winnen valt? €200 rijtegoed, die je kunt inwisselen tot 01-04-2022. Oja, extra fijn: het bedrag hoeft niet in één keer opgemaakt te worden. Op een ander moment het overige tegoed gebruiken, is dus no problemo. Ook dat is MyWheels. En alsof dit niet genoeg is, geeft MyWheels ook nog twee goodiebags mee. Eentje voor jezelf, eentje voor onder de boom. Want hé, sharing is caring! 

Barts Boekje en MyWheels geven €200 rijtegoed van MyWheels weg. You can be the lucky one. Hoe? Schrijf je in voor Bartventskalender en win ze! Aanmelden doe je hier.