17 november 2021, door Esmée Rebel

Bartventskalender 18 november 2021: win €250 tegoed bij Natuurhuisje.nl

17 november 2021, door Esmée Rebel

Bartventskalender 18 november 2021: win €250 tegoed bij Natuurhuisje.nl

Dag nummero 18 van de Bartventskalender is aangebroken, en dat betekent al 18 dagen op rij een nieuwe prijs. Including today dus. We kunnen alvast verklappen: in alle rust met je geliefde, gezin (of lekker alleen, me-time kan geen kwaad) genieten. Waar? In het bos, op de veluwe, aan het meer, aan de rand van een nationaal park: als het maar midden in de natuur is. Vandaag maak je kans op €250 tegoed bij Natuurhuisje.nl. Duurzame eco-huisjes, moderne tiny houses of idyllische boshuisjes, Natuurhuisje.nl heeft voor ieder wat wils. Oók voor jou en iedereen die je wel (of juist niet) mee wilt nemen.

Iedere werkdag die deze novembermaand telt, gaat er een nieuwe Bartventdeur open. Surf iedere dag opnieuw naar deze pagina om het deurtje van die dag te openen. Knock, knock: what will the Bartvent of today be? 

MEEDOEN? DOEN!

MEEDOEN? DOEN!

Oké, snappen we, maar eerst (nog even geduld) kort over Natuurhuisje.nl. Alle huisjes – in binnen- en buitenland – zijn omringd door rust en ruimte, ver weg van de massa. Doei verkeer en lawaai, hallo fluitende vogels en stilte. Het boeken van een natuurhuisje is dé manier om dichter bij de natuur te komen en van al het moois in de buitengebieden te genieten. Extra leuk: per boeking doneert Natuurhuisje.nl aan lokale natuurprojecten. Denk daarbij aan natuurprojecten die recreatieve voorzieningen herstellen of het leefgebied van een bepaalde diersoort verbeteren. Dat is dus onbezorgd genieten!

Afijn, de prijs. Je maakt kans op een tegoed t.w.v. €250 welke je kunt besteden bij Natuurhuisje.nl. Met zo’n 18.000 huisjes in diverse landen is het aanbod, en dus ook de keuze, reuze. Gaat de reis naar de Nederlandse Veluwe of liever het Franse platteland?

Barts Boekje en Natuurhuisje.nl geven een tegoed t.w.v. €250 weg. Meedoen aan deze winactie? Meld je hier aan voor onze Bartventskalender!