Nederland3 november 2021, door Maartje

Bartventskalender donderdag 4 november 2021: slapen in een kasteel bij Pillows Baarlo Chateau de Raay

Nederland, 3 november 2021, door Maartje

Bartventskalender donderdag 4 november 2021: slapen in een kasteel bij Pillows Baarlo Chateau de Raay

Hoe verder we in onze Bartventsmaand komen, hoe beter het wordt. Waarvan acte. Vandaag namelijk het eerste nachtje weg op de weggeefagenda. En niet zomaar 'een nachtje': we mogen een nacht en een uitgebreid ontbijt in een sprookjesachtige omgeving weggeven en wel bij Pillows Baarlo Chateau de Raay. Dat is in Noord-Limburg en we zijn persoonlijk gaan testen (iemand moet het immers doen). Spoiler alert: héérlijk van A tot Z!

 

Iedere werkdag die deze novembermaand telt, gaat er een nieuwe Bartventdeur open. Surf iedere dag opnieuw naar deze pagina om het deurtje van die dag te openen. Knock, knock: what will the Bartvent of today be? 

logeren bij Pillows Baarlo Chateau de Raay doe je zo:

logeren bij Pillows Baarlo Chateau de Raay doe je zo:

Charmant. Uniek. A home far away from home. Dat geldt voor alle Pillow Hotels die je in Nederland én in Belgie kunt vinden (lees: ga ernaar op zoek!) en voor het Limburgse Pillows Baarlo Chateau de Raay bij uitstek. Lees hier alles over Pillows Hotel Château De Raay.

Los van deze prijs mag je weten dat het leuke aan alle zeven Pillow Hotels is dat ze er in allerlei verschillende soorten en maten zijn. De hotelketen bestaat uit vier Pillow genrescity hotels, charme hotels, luxe boutique hotels en grand boutique hotels. Met allemaal hetzelfde gevoel van comfort, charme en inspiratie, maar toch unlike any other door de unieke locaties. Want je vindt de hotels op het platteland of juist in de bruisende stad. Enne… De hotels hebben allemaal een eigen stijl én een kenmerkend restaurant. Bonuspunten dat je ook nog eens op je wenken wordt bediend.

Genoeg geluld: winnen wil je! Bartventskalender, waar is je deurtje? Lees hier meer

Kans maken op deze te gekke prijs? Via deze link kun je je aanmelden voor onze Bartventskalender en wie weet lig je straks met een vriend/ vriendin/ partner/ je tante/ wie je maar mee wil nemen op één oor op die heerlijke kussens van het Pillows Hotel.