28 november 2021, door Esmée Rebel

Bartventskalender 28 november 2021: maak kans op een jas van Protest

28 november 2021, door Esmée Rebel

Bartventskalender 28 november 2021: maak kans op een jas van Protest

Let it snow, let it snow, let it snow want: het wintersportseizoen is around the corner. Als eerste op de berg, pauze met Apfelstrudel of Schnitzel en in het donker de piste weer verlaten. Menig liefhebber van wintersport begint nu als een malle te glunderen van voorpret en blijdschap. Groot onderdeel van de voor- en sneeuwpret: de ski-outfit. We willen natuurlijk wel stijlvol die berg af roetsjen. Protest is je buddy. Waarom? Dit Nederlandse merk is opgericht door een groep snowboarders. Aha, iets met zij-hebben-er-kaas-van-gegeten. Bij Protest ontwerpen ze trendy én functionele sportswear  voor een betaalbare prijs. Denk aan skipully's en thermobroeken in toffe prints en kleuren met handige opbergvakjes. Alle items worden gemaakt van hoogwaardige materialen en met oog voor detail. Zo ziet de sportswear er luxe en exclusief uit. Deze winter own jij de piste met Protest.

 

Benieuwd naar de te winnen prijs? Scrol snel verder.

Iedere werkdag die deze novembermaand telt, gaat er een nieuwe Bartventdeur open. Surf elke werkdag naar deze pagina om het deurtje van die dag te openen. Knock, knock: what will the Bartvent of today be? 

WAT JE KUNT WINNEN

WAT JE KUNT WINNEN

Oké, terug naar wat er te winnen valt. Vandaag kun je dé lucky winner zijn van een Protest jas. Een hele leuke én praktische. Het model ‘Siberias’, waar je kans op maakt, heeft een korte, boxy fit. De jas heeft de kleur ‘canvas’ (wit) en is aan de binnenkant gevoerd met een prachtige mosgroene tint. Op de mouwen zijn gekleurde vlakken – in oudroze, mosgroen en okergeel – gestikt, die gemaakt zijn van zacht corduroy. Ook vind je hier een vakje om je (ski)bril op te bergen. De binnenzijde van Siberias beschikt over handige opbergvakken, waar je sleutels, een portemonnee of telefoon kwijt kunt.

Van origine is Siberias een ski-jas, maar je hoeft ‘m niet alleen in de bergen aan te trekken. Met de winters in Nederland (ja, die hebben we) kun je deze warme topper ook uit de kast halen.

Barts Boekje en Protest geven 1x ski-jas Siberias van Protest weg. Wil jij kans maken op deze prijs? Meld je hier aan voor onze Bartventskalender!