24 november 2021, door Esmée Rebel

Bartventskalender 25 november 2021: win 2x een diner voor twee bij Rouhi

24 november 2021, door Esmée Rebel

Bartventskalender 25 november 2021: win 2x een diner voor twee bij Rouhi

Het is alweer de achttiende (!) prijs die we weggeven tijdens onze Bartventskalender. Met het vooruitzicht naar de most wonderful time a.k.a kerst hebben wij iets leuks te winnen voor jou én een plus één. Je maakt vandaag namelijk kans op een diner voor twee bij Rouhi. Restaurant Rouhi kun je kennen van hun Aziatische soul foods. Verrassende smaken, verfijnde ingrediënten en texturen en geuren die de zintuigen prikkelen. Alles wat nodig is om ultiem te genieten van het eten én de avond, met dit diner in het bijzonder!

Klinkt als een puik idee nietwaar? Lees maar snel verder voor wat er precies te winnen valt bij Rouhi.

Iedere werkdag die deze novembermaand telt, gaat er een nieuwe Bartventdeur open. Surf iedere dag opnieuw naar deze pagina om het deurtje van die dag te openen. Knock, knock: what will the Bartvent of today be? 

Wil je winnen? Doe je zo!

Wil je winnen? Doe je zo!

Wat er precies te winnen valt? Wij leggen uit. Rouhi’s diner is een zes gangen kerstdiner voor twee personen, inclusief – houd je vast – wijnarrangement! Als één van de lucky ones kun je tussen 19 en 25 december langskomen. Ja, ja. Dat lees je goed. Er wordt door Rouhi namelijk twee keer zo’n kerstdiner weggegeven in onze Bartventskalender.

Restaurant Rouhi vind je op de begane grond van House of Rituals, onze grote favoriet op het gebied van ultieme ontspanning, aan de Amsterdamse Spuistraat.

Barts Boekje en Rouhi geven 2x een diner voor twee bij Rouhi weg. Winnaar worden? Meld je hier aan voor onze Bartventskalender en wie weet ben jij de gelukkige!