9 november 2021, door Imara Milatz

Bartventskalender woensdag 10 november 2021: win een overnachting bij het van Heeckeren

9 november 2021, door Imara Milatz

Bartventskalender woensdag 10 november 2021: win een overnachting bij het van Heeckeren

Als je het over ultieme uitwaaiplekken hebt, dan denk je al snel aan het strand. En waar dan beter je hoofd helemaal leeg te laten waaien dan op de stranden van Ameland. Overdag heerlijk een frisse neus halen, beetje wandelen, misschien klein zandkasteeltje bouwen om je dan om te kleden in je spiksplinternieuwe-vers-van-de-pers kingsuite in Buren mét uitzicht op het Wad. Knap, propvol luxe en persoonlijke service on fleek - dat zijn de appartementen en suites van Van Heeckeren. Het Van Heeckeren Hotel kende je misschien al; de appartementen en suites zijn de nieuwste en zeer welkome aanwinsten. Denk aan een kingsize bed, een regendouche en, als klap op de vuurpijl, een huge spa-bad! Helaas, helaas, geen pizza in je spa-bad bestellen (al klinkt dat ook heerlijk). Als je deze overnachting wint, win je er namelijk ook een diner voor twee bij, en wel bij het gezellige Proeflokaal Rixt onder de toren van Nes. Een driegangenmenu inclusief een fles huiswijn en dan hol je snel terug voor een afzakkertje in je spa-bad.

Nieuwsgierig naar wat we weg mogen geven? Snappen we! Leest u maar even mee...

 

Iedere werkdag die deze novembermaand telt, gaat er een nieuwe Bartventdeur open. Surf iedere dag opnieuw naar deze pagina om het deurtje van die dag te openen. Knock, knock: what will the Bartvent of today be? 

Wat je kunt winnen?

Wat je kunt winnen?

Nog even terugkomen op dat spa-bad (je kunt er bewijze van spreken vanaf je bed in springen), dat is echt wel een fijne toevoeging voor je weekend weg. Ook heb je een complete keuken inclusief uitzicht op ‘t wad en een knusse living. De suite bevindt zich om de hoek van een grote hand vol rust, ruimte, natuurgebied het Oerd en het strand! We zeiden toch dat uitwaaien hier het beste is?

Boeken is op basis van beschikbaarheid. De prijs (overnachting en diner) is te verzilveren tot 1 april 2022 (oud&nieuw uitgezonderd) en is in geen geval om te zetten in geld of andere goederen. 

Barts Boekje en het Van Heeckeren Hotel geven een overnachting op het eiland Ameland (plus een driegangendiner voor twee) weg. Wil jij kans maken op deze prijs? Meld je hier aan voor onze Bartventskalender!