23 november 2021, door Sanne Carbaat

Bartventskalender woensdag 24 november: maak kans op een heerlijk dagje toeren in een vintage Volkswagenbusje van We Love Oldtimers.

23 november 2021, door Sanne Carbaat

Bartventskalender woensdag 24 november: maak kans op een heerlijk dagje toeren in een vintage Volkswagenbusje van We Love Oldtimers.

Met z'n allen: 'Oehoe oehoerend hard, kwamen zie daor aangescheurd'. Ja, klopt, maar dan niet op je Norton of BSA, maar in je eigen (voor de dag) vintage Volkswagenbus van We Love Oldtimers. Wil je een vintage auto, een kever in kekke kleuren of een andere nostalgische bus? Zit je goed bij dit adres hoor, ze hebben het namelijk allemaal. Bus in kwestie heeft ook de fijnste gordijnen en de tofste kussens - precies wat je verwacht van toeren in een vintage bus. Onze match was de mintkleurige Minty, maar als die er niet is, is er een scala aan kleuren en stijlen waaruit je kunt kiezen. Prop er een heel gezelschap aan leuke lui in, want bijna alle Volkswagenbussen hebben plek voor wel acht man. Hallo gezelligheid en dagje Nederland ontdekken in stijl! Of je er nu zelf in rijdt, of je ziet 'onze' Minty langs rijden, vrolijk word je sowieso.

"

Iedere werkdag die deze novembermaand telt, gaat er een nieuwe Bartventdeur open. Surf elke werkdag naar deze pagina om het deurtje van die dag te openen. Knock, knock: what will the Bartvent of today be? 

"

Wat je kunt winnen

Wat je kunt winnen

De mintgroene T2 Volkswagenbus heb je de hele dag (09.00-17.00) voor jezelf en je medetoerders op doordeweekse dagen (maandag t/m donderdag) en op basis van beschikbaarheid. Met 100 vrije kilometers en keuze uit allemaal leuke en mooie routes is het kat-in-het-bakkie en de roadtripdag kan beginnen. Start- en eindlocatie is in Hoogblokland (nabij Gorinchem), middenin allemaal gezellige dorpjes en landweggetjes die schreeuwen om ontdekt te worden. Helemaal super is dat de lieve mensen van We Love Oldtimers allerlei seizoensroutes in elkaar hebben geknutseld. Als je niet gewoon maar wat rond wilt rijden, kies je bijvoorbeeld de Pepernotenroute of de Winter Wonder Tocht (en dat is toch wel extra leuk, want je krijgt een kerstboom op het dak!).

 

Deze winactie is exclusief borg (word je over bericht) en brandstof (zelf doen).

Barts Boekje en We Love Oldtimers geven een dagje touren in eigen land weg. Wil jij kans maken op deze prijs? Meld je hier aan voor onze Bartventskalender!