27 november 2022, door Sanne Carbaat

Bartventskalender maandag 28 november 2022: maak twee keer kans op een Barts Boeket in een Return to Sender Vaas van Reflower

27 november 2022, door Sanne Carbaat

Bartventskalender maandag 28 november 2022: maak twee keer kans op een Barts Boeket in een Return to Sender Vaas van Reflower

Oh la la, we hebben ons eigen Barts Boeket in de duurzame bloemenbieb Reflower! Vandaag maken twee mensen kans om een Barts Boeket in een Return to Sender Vaas van Reflower te winnen. 

 

Reflower, een duurzame bloemenbieb dus. In die bloemenbieb kies je een vaas met kunstbloemen uit, waar je dan per maand bloemenhuur voor betaalt. Ben je na een maand (of twee maanden, of zes) uitgekeken op je bloemenbos? Dan ruil je ze om (wisselkosten worden apart berekend)! Ieder boeket is uniek en handgemaakt. Easy peasy toch? Of koop de kunstbloemen - en dat is nieuw - met statiegeld. Als je dan toe bent aan andere bloemen op tafel, stuur je de bloemen terug en krijg je een Reflower Refund. Als je op de blijvende bloemen bent uitgekeken, lever je de bloemen weer in en worden ze opnieuw gebruikt in de bloemenbieb. Recycling 2.0. En stiekem zijn we elke maand toe aan een nieuw kleurtje.

 

(Reflower abonnementen kunnen alleen in de randstad geleverd worden. Dat geldt natuurlijk niet voor de winactie!).

In november gaat er iedere dag een Bartventdeurtje open, dus iedere dag kans op hele leuke prijzen! Kijk hier wat er achter het deurtje van vandaag zit! Knock, knock: what will the Bartvent of today be? 

Wat je kunt winnen

Wat je kunt winnen

Vandaag mogen we twee Barts Boeketten by Reflower in een Return to Sender vaas weggeven, ter waarde van 215 euro per stuk. Ook is dit Barts Boeket te huur in de bloemenbieb!

Ook Barts Bloemen (of een andere bos) op tafel? Wij zeggen doen, want lekker duurzaam en gezellig. Reflower is een circulair initiatief. Het resultaat is dat er minder afval en CO2 uitstoot gecreëerd wordt. Plus het scheelt je weer dat ritje naar de bloemist. Thanks to Reflower heb je dus altijd mooie bloemen in huis, die zichzelf verzorgen. Vaarwel met de verlepte bloemen die er eigenlijk al een paar daagjes te lang staan.

Nog niet ingeschreven?

Schrijf je dan hier in!