18 februari 2022, door Sanne Carbaat

Bartventskalender zaterdag 19 november 2022: win twee nachten met ontbijt bij Hotel Beekhuizen op de Veluwe

18 februari 2022, door Sanne Carbaat

Bartventskalender zaterdag 19 november 2022: win twee nachten met ontbijt bij Hotel Beekhuizen op de Veluwe

Een hele mooie weggeverd op deze zaterdag! Mooie plekken in de natuur maar dan wel nog een beetje sjiek en in stijl, dat zijn de plekken om te onthouden. En we hebben er eentje hoor: Boutique Hotel Beekhuizen, op een prachtige locatie in Nationaal Park Veluwezoom, is klein en knus, heerlijk eigenzinnig en landelijk knap. Het hotel is precies de goede maat, de kamers zijn lekker ruim en sfeervol en ook buiten heb je zeeën aan ruimte. Voor jezelf en die andere lucky one die mee mag.

 

Er is goed gekeken naar de ligging in de natuur: veel hout en natuurlijke kleuren en materialen, en dat in combinatie met bold colours. Zachte, lichte kleden contrasteren met strakke, donkere stoelen, eclectisch behang en drukke vloerkleden met een rustige zithoek. Het is een balans van contrast, een samenzijn van veel verschillends dat juist bij elkaar past. Ook helemaal fan van het felle blauw dat Hotel Beekhuizen is. Het hotel zelf is een mix tussen magisch boshuis en luxe Oostenrijks chalet in een hemelsblauwe kleur. Past dat in het bos? Ja, dat past ontiegelijk goed.

 

En hier zou jij zomaar binnenkort kunnen slapen..

In november gaat er iedere dag een Bartventdeurtje open, dus iedere dag kans op hele leuke prijzen! Kijk hier wat er achter het deurtje van vandaag zit! Knock, knock: what will the Bartvent of today be? 

Wat je kunt winnen

Wat je kunt winnen

Of je 2022 nou in stijl afsluit of dat je 2023 goed begint: als je de prijs van vandaag wint, zit je snor. Met z’n tweetjes mag je twee nachten komen logeren in de Junior Suite van Hotel Beekhuizen. Je hebt hier een Frans balkon en uitzicht over al het groens rondom Beekhuizen. Of je hebt een regendouche of een bad (als je je voorkeur doorgeeft, houden ze daar zeker rekening mee) en in de Suite ligt ook een verrekijker om vogels of herten te spotten. Ontbijt wordt voor je geregeld: tegenover het hotel vind je het Bakhuis, waar er van alles breakfasty voor je klaarstaat.

Nog niet ingeschreven?

Schrijf je dan hier in!