28 november 2022, door Isa de Laat

Bartventskalender dinsdag 29 november 2022: win een waterkoker en broodrooster van SMEG

28 november 2022, door Isa de Laat

Bartventskalender dinsdag 29 november 2022: win een waterkoker en broodrooster van SMEG

Deze maanden lokken uit om in de keuken te staan. Uren bakken en maaltijden in elkaar zetten, we willen het. En wat we ook willen is de keuken een make-over geven. Vandaag is je eerste stap, want als je wint dan ben je een waterkoker of broodrooster van SMEG rijker. Natuurlijk ook leuk voor je buurman, buurvrouw, familie of vrienden voor onder de kerstboom.

 

Het Italiaanse merk SMEG ken je misschien van de klein huishoudelijke apparaten met de leuke kleurtjes (koelkasten, waterkokers, deegmixers: you want it all), maar wat je misschien niet weet, is dat ze je hele keuken kunnen omtoveren. Zo verkoopt SMEG ook inbouw apparatuur zoals ovens, vaatwassers en kookplaten. De apparatuur is beschikbaar in verschillende esthetische lijnen, zoals de Dolce Stil Novo en de Linea. Voor ieder wat wils! Zo heeft de Dolce Stil Novo een luxe en elegante uitstraling met zwart glas en details van koper terwijl bij de Linea het basiselement van SMEG design centraal staat, namelijk: de lijn.

In november gaat er iedere dag een Bartventdeurtje open, dus iedere dag kans op hele leuke prijzen! Kijk hier wat er achter het deurtje van vandaag zit! Knock, knock: what will the Bartvent of today be? 

Wat je kunt winnen

Wat je kunt winnen

Niet de minste prijs vandaag.. Je kunt namelijk deze prachtige waterkoker of dit mooie broodrooster winnen. De waterkoker is uitgebreid met alles erop en eraan, zoals veel capaciteit en antislip voetjes. Het broodrooster heeft zes bruiningsniveau’s, een kruimellade en maar liefst drie handige extra functies: opwarmen, ontdooien en bagel.

 

En die zijn, je ziet het goed, helemaal mat. Hartje hartje voor SMEG en haar mooie design.

Oeh en als we dan toch ons enthousiasme laten zien, laten we het dan meteen even hebben over het nieuwe ‘ovenplatform’ de Galileo. Die stoomt, werkt als een magnetron en daarnaast ook als een 7-in-1 oven met behulp van de ‘Omnichef’. Die kan dus gewoon drie ovenfuncties tegelijkertijd combineren. Knappe oven, knap design!

Nog niet ingeschreven?

Schrijf je dan hier in!