1 november 2021, door Maartje

Bartventskalender dinsdag 2 november 2021: alle zeven Barts Boekje boeken

1 november 2021, door Maartje

Bartventskalender dinsdag 2 november 2021: alle zeven Barts Boekje boeken

Hoe kunnen we anders dan onze Bartventskalender november maand aftrappen met een je-wil-het Barts Boekje pakket: al onze boeken op je deurmat als je wint!

Iedere werkdag die deze novembermaand telt, gaat er een nieuwe Bartventdeur open. Surf iedere dag opnieuw naar deze pagina om het deurtje van die dag te openen. Knock, knock: what will the Bartvent of today be? 

wat kun je winnen?

wat kun je winnen?

Wij van Barts Boekje (juist, op die WC-eend toon) zijn nogal goed in het verzamelen van de leukste tips, al zeggen we het zelf. Zo goed, dat we er ons werk van hebben kunnen maken. Werk dat zich verzameld op deze site én in een hele serie boeken die inmiddels maar liefst zeven (!) familieleden telt. We sommen op:

  • Little Escapes: een salontafelboek met een kwartet aan adressen voor elk weekend van het jaar. Ieder kwartet bevat één logeeradres en drie a vier eetplekken in de buurt verdeeld over vier hoofdstukken (‘aan de kust’, ‘stedentrip’, ‘honden welkom’ en ‘afgelegen oorden’). In dit boek tippen we adressen in Nederland en Vlaanderen en we geven de compleet herziene en up to date versie weg die begin 2021 verscheen.
  • Little Escapes, net over de grens. In dit boek doen we hetzelfde alleen gaan we nét wat verder en behandelen we ook Belgie, Noord-Frankrijk, West-Duitsland en Noord en Oost-Engeland
  • Los Little Escapos. Ook 52 weekenden per jaar maar dan in Spanje!
  • Little Escapes in Nederland, de jongste telg en de titel zegt alles. Echter is deze uitgave eer dan de andere boeken bedoeld voor de (zomer)vakantie, nemen we familietips mee en slaan we de restaurants voor een groot deel over.
  • Koffers en Koters: een heerlijk pocket formaat boek met de allerleukste vakantieadressen door heel Europa! En nee, we hebben geen overlap in de boeken – so much to share!
  • Cool Cape Town: een boek dat heel veel vouwtjes verdient en je zo in je koffer gooit om het meest uit je onvergetelijke Kaapstad én omgeving vakantie te halen. De ene kant van het boek bevat adressen in Kaapstad zelf, draai je het boek om, dan lees je over het leukst van de omgeving van Kaapstad
  • Cool Cape Town Kids: hier gaan we door waar Cool Cape Town stopt met tal van adressen en waarom het leuk is om hier met kinderen te komen. Let wel: we zijn er bij Barts Boekje te allen tijde van overtuigd dat ‘kids proof‘ ook 100% ‘parent proof‘ moet zijn dus ook zonder koters is dit een heerlijk naslagwerk.

 

We geven 3 x het pakket van deze in totaal 7 boeken weg! Wil je wel winnen toch? Haast je dan snel naar deze pagina, klik op het paarse vakje en dan gaat het deurtje van 2 november open! Alleen nog even inschrijven en hopla: je maakt meteen kans om te winnen.