27 november 2023, door Isa de Laat

Bartventskalender dinsdag 28 november 2023: win een luxe wellnessweekend van Bongo voor 2 personen

27 november 2023, door Isa de Laat

Bartventskalender dinsdag 28 november 2023: win een luxe wellnessweekend van Bongo voor 2 personen

Ja hoor, de decembermaand is gezellig, knus en feestelijk. Maar laten we eerlijk zijn, de decembermaand is ook gewoon koud... En 1+1=2, want de weekendjes weg in eigen land krijgen ineens een geheel andere invulling. In plaats van fietsen over de Veluwe of wandelen op het strand (de diehards stappen natuurlijk nog steeds op de fiets of trekken de wandelschoenen aan), willen we vaak liever wat warmer zitten. Daar komt bij dat het gebrek aan vitamine D goed te bestrijden is met ontspanning in een winterse setting.

En dan komt Bongo om de hoek kijken, met cadeaubonnen die ingewisseld kunnen worden voor van alles en nog wat en ideaal zijn om cadeau te geven. Zo heeft Bongo cadeau's voor de kraamperiode, de bruidjes, voor de jarigen en nog veel meer. Vandaag win je het Bongo Luxe Wellnessweekend, waarbij je de keuze hebt uit een overnachting in een van de hotels (inclusief ontbijt) met uitgebreide wellnessfaciliteiten.

 

In november gaat er iedere dag een Bartventdeurtje open, dus iedere dag kans op hele leuke prijzen! Kijk hier wat er achter het deurtje van vandaag zit! Knock, knock: what will the Bartvent of today be? 

Wat je kunt winnen:

Wat je kunt winnen:

Vandaag win je letterlijk een portie ontspanning met deze Bongo cadeaukaart. De kaart is in te wisselen voor één overnachting met ontbijt en wellness voor twee personen. Waar je heengaat, is aan jou, maar dat het een hotel wordt met uitgebreide wellnessfaciliteiten is zeker. Ook leuk: de hotels zijn niet alleen in Nederland te vinden. Voor welke hotels je je spullen bijvoorbeeld mag inpakken:

  • Grand Hotel Ter Duin: nostalgisch zonder ‘vergane glorie’, pal aan het strand. Blijft goed en dat geldt ook voor de spa.
  • Thermae 2000 in Limburg: zegt iemand wellness in Nederland? Dan zei diegene waarschijnlijk ook Thermae 2000. Thermae 2000 is een gigantische spa met sauna’s en zwembaden, en in combinatie met de kerstmarkten in Limburg meteen een wintersweekend.
  • Hotel San Giacomo: op naar Tirol! De spa in combinatie met de bergen is natuurlijk magisch. Je sluit hier een dag skiën af met Italiaanse gastvrijheid, gastronomisch eten en natuurlijk de spa.
  • Grand Hotel la Chiusa di Chietri in Italië: een parel van een hotel. De omgeving is prachtig, maar de spa maakt het lastig die te ontdekken.

Een kleine tip: hoe leuk is deze kaart om cadeau te geven onder de boom aan de druktemakers die wat ontspanning kunnen gebruiken?

Bongo Luxe Wellnessweekend

Nog niet ingeschreven?

Schrijf je dan hier in!