9 november 2020, door Margaux van der Mieden

Bartventskalender dinsdag 10 november: Moonshaker van Willie

9 november 2020, door Margaux van der Mieden

Bartventskalender dinsdag 10 november: Moonshaker van Willie

Nu we vol op Bart Blijft Binnen koers zitten, en daar - eerlijk is eerlijk - best lekker op gaan, wordt het zaak dat het in huis ook spannend blijft. We speelden al langer met het idee (en met onszelf): In Bed met BartAnd now is the time. Duik je met ons mee het bed in? We trappen af met 1, 2, 3: Nederlands sexspeeltjes-webshop, leverancier én ontwikkelaar Willie.

 

Wat we in petto hebben? In dit geval De Pleasurelab Moonshake™ massager. Ja écht! Deze vibrator met de ‘gezellige’ uitstraling, het zijdezachte siliconen materiaal (velvet noemen ze het ook wel) en de mooie kleur is dé favoriet van Bart. De Moonshake is écht een cadeautje voor jezelf, dat vooropgesteld.

Over the moon met deze Moonshaker van Willie

Over the moon met deze Moonshaker van Willie

Wat deze Pleasurelab Moonshake massager (als je hem eenmaal hebt en niet meer zonder kunt) zo bijzonder maakt? Nou, veel. De Moonshaker is een massager wand met een verwarmende stand, 10 vibratiestanden en 4 opzetstukken. Kun je nog volgen? Enne… Nog even over die verwarmende stand (zodra je ‘m gebruikt ben je in de zevende hemel); daar gaat het om. Die zachte verwarmde kop maakt één en ander nog wat lekkerder. In bad of onder de douche, no problemo! Extra groot feest, vinden wij.

 

Even terug over die splinternieuwe opzetstukken. Deze paarse vriendjes helpen je je Moonshake in een handomdraai te verbouwen tot een duo vibrator en/of partner vibrator. Not kidding! Wij zijn fan. Er is de Tickle Me, de Lick me Leaf (alsof je gebeft wordt, helemaal een aanrader in bad), de Hello Clitty (ow well hello, topnaam alleen al natuurlijk) en de Njoy 2 Get Her.

 

MAAK KANS OP DE DE PLEASURELAB MOONSHAKE MASSAGER 

 

 

Je doet alleen mee met de Bartventskalender-prijs van deze dag. De dag loopt in Bartventskalendertermen van 20.00 uur tot 20.00 uur de volgende dag en je mag ieder dag, voor iedere prijs opnieuw meedoen. NB: je doet dus niet automatisch mee wanneer je je een keer aangemeld hebt! Op deze manier kan iedereen meedingen naar de prijs van zijn of haar (of onzijdig) voorkeur.

Door mee te spelen ga je automatisch akkoord met onze Algemene Spelvoorwaarden.