4 november 2020, door Maartje

Bartventskalender donderdag 5 november: Superbee Gift Box

4 november 2020, door Maartje

Bartventskalender donderdag 5 november: Superbee Gift Box

De beste tip van de dag. Dive in! Want sinds wij hier in aanraking zijn gekomen met het Thaise Superbee zijn we hooked. In een notendop komt het er op neer dat Superbee een duurzaam, ecologisch, zero-waste label is dat originele producten maakt waarvan je niet wist dat je ze miste. Alles goed voor mens en milieu. Sterker nog: Superbee werkt in Noord Thailand met een hechte groep (voornamelijk) Thaise vrouwen die veelal sinds dag één betrokken zijn bij Superbee en de ontwikkeling van de producten. Women’s empowerment, dat is, naast steengoede producten maken, een belangrijke kernwaarde van Superbee. Wat die steengoede producten in onze optiek natuurlijk nóg aantrekkelijker maken. Hadden we al gezegd dat één en ander er nog leuk uitziet ook?

Nog even over dat: 'waarvan je niet wist dat je ze miste', inderdaad. Juist daarom zijn we zo blij dat we hier een gigantisch pakket - de Superbee Gift Box - weg mogen geven zodat je zelf kunt ontdekken welke producten je huishouden voortaan op gaan fleuren.

Superbee Gift Box - een greep in de box

Superbee Gift Box - een greep in de box

De Superbee bestseller zijn de Wax Wraps en dat zijn ze niet voor niets, een bestseller. Met de dikke wraps gemaakt van bijenwax verpak je je eten snel en easy en je gebruikt ze, uiteraard, keer op keer weer opnieuw. Al zijn we ook bijzonder enthousiast over de toothpaste tabs. Pardon? Mais oui! Superfrisse tandpasta bolletjes die beter werken, en stukken frisser smaken, dan de gemiddelde tandpasta.

‘Gewoon’ heel erg lekker zijn de koffiebonen en de chocolade. Wil je ook.

 

Kleine wasjes, grote wasjes

Kleine wasjes, grote wasjes

Wat pas echt in je portemonnee gaat schelen is de Hexawash. Dit magnesium filled ‘zakje’ vervangt je wasmiddel (no kidding) en je kunt er meer dan 300 keer mee wassen. De bollen van schapenwol gooi je in de droger. Ze zuigen het water op waardoor je was 30% sneller droog is (en je trommel dus een stuk korter hoeft te draaien).

 

Hier kun je de hele box alvast even bekijken

MAAK KANS OP DE SUPERBEE GIFT BOX

 

 

Je doet alleen mee met de Bartventskalender-prijs van deze dag. De dag loopt in Bartventskalendertermen van 20.00 uur tot 20.00 uur de volgende dag en je mag ieder dag, voor iedere prijs opnieuw meedoen. NB: je doet dus niet automatisch mee wanneer je je een keer aangemeld hebt! Op deze manier kan iedereen meedingen naar de prijs van zijn of haar (of onzijdig) voorkeur.

Door mee te spelen ga je automatisch akkoord met onze Algemene Spelvoorwaarden.